Horoscop 13 iulie. Zodia care devine din ce în ce mai populară și va câștiga bani

Zodiac, horoscop
Horoscop 13 iulie. Berbecii amână o călătorie, Leii primesc vești bune.

Horoscop 13 iulie. Previziunile astrologului:

Berbec - Berbecii pot amâna astăzi o călătorie pe care o aveau de făcut. De asemenea, dau dovadă de indecizie în legătură cu o proprietate. O situaţie competitivă însă va scoate la iveală tot ce e mai bun în aceşti nativi. E o zi bună pentru realizări profesionale şi se anunţă destul de bună şi în plan financiar. În treburile casnice nu aveţi parte de prea mult ajutor. 

Taur - Cea mai mare bucurie este să vă vedeţi familia fericită. Nativii mai spirituali pot plănui astăzi un pelerinaj la locuri încărcate de semnificaţie. Cei care sunt în căutarea unui nou job vor avea parte de oferte bune. Oricum, grijile financiare sunt pe punctul de a lua sfârşit. În plan profesional, Taurii au parte de faimă şi recunoştinţă. 

Rac - Aveţi parte azi de întâlniri deosebit de plăcute şi nu este deloc exclusă o călătorie de plăcere. Aveţi parte de schimbări favorabile în plan profesional, iar toate îngrijorările legate de bani rămân în trecut. Aveţi grijă la un posibil conflict la locul de muncă. Încercaţi să nu răspundeţi la provocări.

Leu - Vă aşteaptă multe veşti bune, inclusiv în plan profesional. E o zi în care popularitatea voastră e în creştere, iar banii par să vină din toate părţile. Posibil chiar să aveţi parte de o mărire de salariu. Fiţi pregătiţi şi pentru o călătorie alături de vechi amici care vor să vă facă ziua mai frumoasă. 

Capricorn - Ziua de astăzi nu vă va face dreptate. Nativii vor fi cuprinși de gânduri negative și vor resimți o presiune considerabilă. La slujbă, șefii vor fi aspri cu Capricornii iar sarcinile atribuite acestora ar putea fi compromise de greșeli mari. În familie lucrurile sunt calme, dar astrele recomandă Capricornilor să-și îngrijească sănătatea.

Vărsător - Este previzibilă o anumită tensiune în viața personală a nativilor, mai ales dacă au în casă bătrâni, cu care comunicarea poate avea de suferit. Pentru cei care merg la slujbă, azi este o zi importantă, pentru că ar putea primi o ofertă corespunzătoare așteptărilor. În planul sănătății, astrele spun că Vărsătorii ar trebui să se preocupe de creșterea imunității, potrivit Antena 3.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel