Horoscop 11 ianuarie: situații încurcate, pierderii în detalii inutile și haos

Horoscop 11 ianuarie. Berbecii se pierd în detalii inutile, Scorpionii vor fi salvați de intuiție. 

Horoscop 11 ianuarie. Astrologul Daniela Simulescu spune că astrele ne vor oferi inspirație și o imaginație bogată, deși un alt eveniment - careul dintre Marte în Săgetător și Neptun din Pești - va crea destulă confuzie în viața noastră. 

Previziuni:

Berbec - Marte, guvernatorul tău, va fi bruiat de Neptun. Asta se va reflecta în acțiunile tale. Te vei pierde repede în detalii inutile.

Taur - Partenerul trece prin unele evenimente mai ciudate și te îngrijorezi. Bugetul comun va fi afectat. La serviciu, șefii se răzgândesc.

Rac - La serviciu, vor fi situații destul de încurcate care îi vor da peste cap mai multe planuri personale destul de vechi.

Balanță - De multe ori, vei spune ceva, dar vei gândi altceva. Îți va fi greu să le explici celorlalți că nu spui unele lucruri în mod intenționat.

Scorpion - Intuiția te va salva de nenumărate ori. Mai bine să amâni unele situații, chiar dacă te grăbești. Astrele îți recomandă să fii mai comunicativ.

Săgetător - Ziua va fi caracterizată de haos. Ai nevoie de o busolă pentru absolut orice. Vei înota în gol. Dar este o zi bună pentru inspirație.

Vărsător - Te vei învârti în cerc și acest fapt te va frustra enorm de mult. Mai ales din cauza faptului că oamenii din jurul tău nu sunt serioși, potrivit DC News.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel