Horoscop 1 octombrie. Zodia pentru care apar cheltuieli neprevăzute și le strică planurile
30 sep, 16:23

Planuri pe hârtie  FOTO: Pixabay
Horoscop 1 octombrie. Scorpionii au parte de schimbări la locul de muncă, Balanțele au noroc în afaceri.

Horoscop 1 octombrie. Previziunile astrologului:

Berbec - În sfârșit, relaţia dumneavoastră de dragoste este bazată pe iubire şi înţelegere. O zi destul de dificilă din cauza presiunii de la job. Ocupați-vă mintea cu lectură, filme și alte distrageri.

Rac - Racii simt o răcire în relaţie. Dacă simţiţi asta, cel mai bine ar fi să purtaţi un dialog cu persoana iubită. Astăzi veţi rezolva problemele financiare. 

Leu - Este nevoie de mai multă implicare din partea dumneavoastră în relaţia de cuplu. Sunteţi arogant şi de cele mai multe ori stricaţi lucrurile dintre dumneavoastră şi partener. La locul de muncă, rămâneți discret.

G Ad:

Fecioară - Ocazie potrivită pentru cuceriri sentimentale. Feriţi-vă de achizițiile și vânzările mari. Responsabilitatea dvs. vă va ajuta să vă extindeți profesional. 

Balanţă - Promisiunile pe care le-aţi făcut partenerului, trebuie duse la bun sfârşit. De foarte multe ori aveţi discuţii pe această temă, pentru că efectiv nu vă concentraţi atât de mult pe ceea ce contează. Astăzi, aveţi noroc în afaceri. 

Scorpion - În dragoste, trebuie să faceţi şi mici sacrificii. Astăzi, nu este cea mai fericită zi pentru a lua decizii. Schimbările la locul de muncă vă vor afecta viața personală.

Săgetător - Sosesc cheltuieli neprevăzute care vă vor destabiliza planurile. Nu lăsaţi lucrurile pe jumătate făcute la locul de muncă, potrivit Antena 3.

 

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri