Horoscop 1 ianuarie: zodiile care ar trebui să profite din plin de prima zi a anului

Horoscop 1 ianuarie 2022. Leii sunt foarte veseli, Scorpionii sunt vorbăreți și energici.

Horoscop 2022. Astrologii spun că trigonul între Soare și Uranus predispune în continuare la nevoia de a schimba ceva în viața noastră. Previziuni:

Berbec - Anul a început destul de bine pentru tine. Poți profita de această zi din plin. Îți poți da seama care sunt cele mai importante obiective.

Taur - Vei fi impresionat de poveștile celor din jur. Și chiar vei învăța mult din experiențele împărtășite. Ziua se va termina cu o sumedenie de revelații.

Rac - Astrele te invită să îi lași pe cei dragi să se descurce, să nu te implici nici măcar în treburile gospodărești. Astfel le arăți că ai încredere în ei.

Leu - Nici nu mai contează că este de muncă atâta timp cât domnește veselia în jurul tău. Vei face tot ce îți stă în putință să păstrezi această stare.

Balanță - Ai început anul cu Venus, guvernatoarea ta, retrogradă. Deci este posibil să fii bântuit de tot felul de probleme vechi. Nu vei găsi liniște până nu le vei rezolva.

Scorpion - Invitații sau persoanele dragi nu reușeșc să țină rândul cu tine. Ești prea expansiv, vorbăreț și energic. Chiar dacă ai petrecut până târziu.

Săgetător - Cu Luna și Marte în semnul tău, prima zi a anului te găsește destul de sigur. Simți că în 2022 îți vei fructifica toate oportunitățile.

Capricorn - Luna Nouă de mâine se va petrece în semnul tău. Ai putea de astăzi să te gândești la un set de intenții, mai ales pe plan personal, potrivit DC News.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel