Gabriela Băncilă (ANM), semnal PUTERNIC. Ce se întâmplă chiar în acest weekend, la final de vară / VIDEO

Temperaturi extreme
Gabriela Băncilă, director Meteorologie Operaţională în cadrul ANM, a oferit date importante despre cum va fi vremea în weekendul ce urmează.

Gabriela Băncilă a discutat, în cadrul unui interviu acordat DC News TV, despre vremea la începutul toamnei și fenomenele ce au marcat anul 2020.

„Verile anterioare nu au mai fost caracterizate de temperaturi excesiv de ridicate, de acea masă de aer uscat și cald, care favoriza înregistrarea unor temperaturi de 40, peste 40 de grade. Acum vorbim despre mase de aer cald și umed, temperaturi în jurul a 30-32 de grade, cum se întâmpla în iunie de exemple, cu un grad ridicat de umezeală, ceea ce ducea la instalarea stării de disconfort termic în orele amiezii. Indicele temperatură - umezeală depășea pragul critic de 80. Treptat, în a doua parte a verii...”

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel