Francez prăbușit pe podea, salvat de pisică. Felina a alertat vecinii

Pisică salvatoare  FOTO: Twitter Poliția din Strasbourg
Un bărbat din Belgia a fost salvat de pisica sa. Vecinii au alertat poliția.

Un bărbat din Strasbourg, Belgia, a fost salvat de către felina sa. Acesta se confrunta cu o urgență medicală și se afla pe podea, neputându-se ridica. Pisica acestuia a atras atenția vecinilor care au chemat poliția. Ei au observat că felina a rămas singură 3 zile pe verandă și au sunat la poliție ca să salveze pisica.

Însă, realitatea era alta. Polițiștii au intart în apartamentul printr-o fereastră deschisă și au observat stăpânul pisicii prăbușit pe podea. Acesta a fost dus de urgență la o clinică, iar pisica - la un adăpost.

"Suntem siguri că bărbatul nu ştie, dar pisica sa şi buna credinţă a vecinilor i-au salvat viaţa", au scris poliţiştii din Strasbourg pe contul lor de Twitter. Aceștia au numit-o "eroina zilei", pe micuța felină.

Belgienii au numit pisica ”eroina zilei”, potrivit Antena 3.

Cele mai multe pisici își pierd pofta de mâncare vara. Pentru a evita ca pisica ta să slăbească foarte mult în sezonul cald, include-i în alimentație hrană moale, în diverse sortimente. Pisicile au nevoie de o dietă bogată în grăsimi și proteine, cu anumite substanțe nutritive, pe tot parcursul anului. Însă, această dietă nu poate funcționa vara. Cel mai bine este să aibă o dietă mai ușoară și mai bogată în lichide. Iată câteva exemple de alimente: spanac și orez, ouă fierte fără gălbenuș cu orez fiert / orz decorticat fiert, zer, caș și orez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel