Fotbal: Naționala României, rezultatul testelor COVID-19. Lotul pentru Liga Națiunilor

Fotbal. Foto: FRF/Facebook
Au venit rezultatele testelor COVID-19 efectuate de fotbaliștii de la Națională și de membrii staff-ului tehnic.

Testele pentru COVID-19 efectuate de fotbaliștii echipei naționale și de membrii staff-ului tehnic, conform protocolului medical stabilit de UEFA pentru Liga Națiunilor, sunt negative, informează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Niciun fotbalist infectat

„Ieri dimineață a avut loc la Mogoșoaia testarea întregului lot tricolor și a staff-ului de către instituția medicală recunoscută de UEFA pentru competițiile oficiale. Această recoltare de probe a fost necesară pentru respectarea protocolului medical în contextul pandemiei, pentru partida de vineri cu Irlanda de Nord. În această dimineață, au fost comunicate oficial rezultatele testării: toți jucătorii sunt apți, toate testele lor și ale membrilor staff-ului sunt negative", se arată în comunicatul FRF.

Echipa națională de fotbal a României întâlnește la 4 septembrie (ora 21:45), la București, selecționata Irlandei de Nord, și la 7 septembrie (ora 21:45), la Klagenfurt, reprezentativa Austriei, în primele două partide din noua ediție a Ligii Națiunilor.

Testați mai devreme, toți membrii delegației echipei naționale Under 21 a României au primit rezultatele testului COVID-19, acestea fiind negative. Naționala de tineret urmează să întâlnească la 4 septembrie Finlanda și la 8 septembrie Malta în două partide programate în deplasare în cadrul preliminariilor Campionatului European Under 21 de anul viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel