Fenomenul ciudat care l-a făcut pe un bărbat să ia în greutate 27 de kilograme, în doar câteva minute
03 ian 2022, 13:57

Bărbatul s-a îngrășat în doar câteva minute  Sursa foto: realitatea.net
Din cauza unui fenomen ciudat, un bărbat de 57 de ani a luat 27 de kilograme în greutate, în doar câteva minute. Iată ce s-a întâmplat.

Pentru un bărbat de 57 de ani, din Peru, o zi de pescuit s-a transformat într-un coșmar. Omul făcea des scufundări, era experimentat la astfel de activităţi, însă un fenoen cudat i-a schimbat trupul în doar cteva minute, ireversibil, arătând acum ca un monstru.

Alejandro Willy Ramos s-a scufundat 30 de metri pe fundul apei, pentru a căuta un anumit tip de scoici. În acelaşi timp, un vapor de marfă a trecut fix prin acea zonă şi i-a retezat bărbatului sursa de oxigen, care făcea legătura la tubul lui cu suprafaţa apei. Panicat, bărbatul a vrut instinctiv să înoate rapid către suprafaţă. Asta, însă, i-a fost greșeala, pentru că schimbul brusc de presiune, de la fundul fluviului până sus în doar câteva secunde, a determinat modificări monstruoase trupului lui Willy.

Specialiştii susţin că nitrogenul a produs schimbări ireversibile braţelor şi pectoralilor. E vorba de nitrogenul din ţesuturile adipoase, pe care presiunea apei l-a compresat. Astfel, bărbatul s-a îngrăşat aproape instantaneu cu 27 kg, care s-au împărţit haotic pe suprafața corpului, scrie realitatea.net.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Educația, efecte asupra sănătății. Patru ani de studii scad riscul de a dezvolta anumite boli

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?