Fără restricții de călătorie în Bulgaria, până la sfârșitul sezonului: suntem unica țară exceptată
28 iul 2021, 13:11

Aeroport și condiții de călătorie în pandemia COVID-19. Foto: Pixabay
Bulgaria a ridicat toate restricțiile de călătorie pentru români și nu vor mai impune alte restricții, până la finalul sezonului.

turiștii români care vor să călătorească în Bulgaria nu au nicio restricție, până la sfârșitul sezonului, , indiferent de situația epidemiologică, după cum a anunțat Guvernul Bulgariei. Turiștii trebuie să prezinte doar buletinul de identitate sau pașaportul pentru a putea trece în țara vecină ori pentru a se întoarce acasă. 

Guvernul Bulgariei a anunțat, pe 16 iulie, o serie de modificări privind accesul străinilor pe teritoriul țării vecine, în contextul pandemiei Covid-19, arată Antena 3.

Așa cum prevede Ordinul oficial, „țări cu care Republica Bulgaria a ajuns la un acord reciproc pentru libera circulație a cetățenilor și a persoanelor cu statut de reședință permanentă, pe termen lung, și a membrilor familiilor lor, la sosirea din cealaltă țară: România”. 

Astfel, românia este singura țară pentru care se face excepție, indiferent de situația epidemiologică.  

De menționat este faptul că Bulgaria este una dinte destinațiile preferate ale românilor pentru vacanță, ca dovadă, numărul mare de turiști care își petrec vacanțele pe litoralul bulgăresc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?