Evoluțiile din domeniul medical și intervenții în premieră. Acad. prof. dr. Irinel Popescu și Val Vâlcu, la Academia de Sănătate

academia de sanatate
EXCLUSIV
Acad. prof. dr. Irinel Popescu și jurnalistul Val Vâlcu vor discuta despre evoluțiile din domeniul medical, într-o nouă emisiune Academia de Sănătate.

"Bine v-am găsit la o nouă ediție la Academie de Sănătate. Este o serie nouă, cu un alt format. Acest nou format sper să reprezinte un pas înainte pentru cei care ne urmăresc. Am plăcerea să moderez această emisiune împreună cu domnul Val Vâlcu, ziarist medical cu îndelungată experiență. Aș spune că experiența dumneavoastră de ziarist coincide cu experiența mea de transplantolog. Ați intrat în ziaristica medicală atunci când am început experiența de transplant hepatic", a spus acad. prof. dr. Irinel Popescu, moderatorul emisiunii Academia de Sănătate. 

"Întotdeauna atrag atenția celor mai tineri, celor mai puțin optimiști care spun că "nu se schimbă nimic, nu s-a schimbat nimic în spitale, în medicina românească", pot să spun că lucrurile au evoluat extraordinar de mult de la un pat cu un perfuzor și un defibrilator la două secții, acum avem imagistică la fel ca în orice spital din Occident. Avem aparate de terapie cu radiații", a spus jurnalistul Val Vâlcu.

Cei doi vor discuta despre:

- sursele din care își iau medicii informațiile medicale

- de ce au nevoie medicii de supraspecializări

- evoluția medicinei nucleare

- ce este radioembolizarea

- cum se distrug nodulii de hepatocarcinom

- ce proporție a ficatului este afectată de metastaze

Pe parcursul emisiunii vor interveni și medici alături de care, acad. prof. dr. Irinel Popescu și jurnalistul Val Vâlcu, vor dezbate cele mai noi subiecte din domeniul medical.

Emisiunea va fi difuzată joi, 20 iunie, ora 18:00, pe DC News TV, pe Youtube DC News, dar și pe paginile de Facebook DC Medical și DC News.

Vezi mai multe în VIDEO:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel