Drama faimosului Larry King: Și-a îngropat doi dintre copii la o lună distanță

Larry King. Foto: Facebook / pagina personală
Larry King, faimosul om de televiziune și radio american, celebru pentru interviurile sale incisive, trece printr-o dramă cumplită. La o lună distanță, doi dintre copiii săi au decedat: unul a făcut infarct, al doilea - cancer pulmonar. 

Larry King a anunțat chiar el pe pagina sa de Facebook această tragedie. Unul dintre băieții săi a murit din cauza unui infarct, iar una dintre fiice, din cauza cancerului pulmonar. 

„Cu tristețe și cu inima frântă a unui tată, confirm pierderea recente a doi dintre copiii mei, Andy King și Chaia King. Amândoi au fost suflete bune și amabile, și le le vom duce dorul.

Andy a murit pe neașteptate, din cauza unui atac de cord, în 28 iulie, iar Chaia a decedat pe 20 august, la doar puțin timp după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar.

Pierderea lor este greu de suportat. Niciun părinte nu trebuie să-și îngroape un copil.

Eu și familia mea vă mulțumim pentru sentimentele calde și urările de bine. În acest moment, avem nevoie de puțin timp și de confidențialitate pentru a ne vindeca.

Vă mulțumesc că respectați asta”, a scris Larry King. 

Celebrul prezentator are 86 de ani și avea cinci copii. El a fost însurat de opt ori cu șapte femei (cu una dintre neveste s-a însurat de două ori). 

 

It is with sadness and a father's broken heart that I confirm the recent loss of two of my children, Andy King, and...

Publicată de Larry King pe Sâmbătă, 22 august 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel