Dr Oprița: 3 cadre medicale de la Institutul Balș au solicitat asistență medicală după incendiu. Situația pacienților duși la Floreasca

Spitalul de Urgență Floreasca. Foto: DC Medical
Dr Bogdan Oprița, coordonatorul SMURD București și purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca a anunțat că trei cadre medicale de la Institutul Matei Balș au cerut consult medical după incendiu. La Floreasca sunt internați 6 pacienți, dintre care doi au arsuri

„La Spitalul Floreasca au ajuns 7 pacienți dintre care din păcate o pacientă care fusese preluată cu manevre de  resuscitare în curs nu a răspuns la aceste manevre și a decedat, iar celelalte 6 persoane sunt internate 2 dintre ele în secția de chirurgie plastică - pentru că au arsuri, pentru că prezint pe 20% una din victime și circa 15% arsuri de gradul I -, iar celelalte sunt internate în Secția Medicală și avem doar infecția cu SARS CoV-2 și pentru asta au fost internați”, a spus dr Bogdan Oprița. 

„Pot să vă spun că au fost trei persoane din  cadrele medicale care solicitat evaluare și asitență medicale, care fuseseră expuse la fumul din incendiu, dar care au refuzat transportul la spital”, a mai spus acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel