Doliu în lumea medicală. A murit profesorul Ioan Paul Stoicescu

Doliu
Profesorul și doctorul Ioan Paul Stoicescu, unul dintre fondatorii și formatorii școlii moderne de pneumologie, s-a stins din viață. 

Unul dintre cei mai importanți pneumologi din țară, prof. dr. Ioan Paul Stoicescu, s-a stins din viață miercuri, 16 decembrie. 

Anunțul redactat de familie și colegi:

”Cu durere și regret în suflet, familia anunță trecerea în neființă a iubitului nostru tată, bunic și străbunic, Prof. Dr. Ioan Paul Stoicescu. Lumea pneumologică românească a rămas fără unul din mentorii săi cei mai importanți, cel care a pus bazele Pneumologiei moderne din România. S-a stins din viață la data de 16 Decembrie 2020. A trecut în eternitate o personalitate marcantă, un coleg desăvârșit, creator de școală în domeniul acestei specialități, o puternică personalitate care și-a pus sigiliul inconfundabil pe schimbările profunde din lumea pneumologiei românești. Și, mai presus de toate, a trecut dincolo un om cu suflet mare și frumos. Un om a cărei amintire va rămâne în mintea și sufletul tuturor celor care l-au cunoscut”.

Mai multe despre personalitatea și realizările medicului Stoicescu puteți citi pe DC News. 

Contul său de Facebook este plin de mesaje de condoleanțe din partea celor care l-au cunoscut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel