Dieta cu țelină. Kyle Jenner a dezvăluit secretul formelor sale imposibile

Kylie Jenner
Kyle Jenner a dezvăluit trucul pe care îl folosește pentru a ține kilogramele la distanță. Sora mai mica a lui Kim Kardashian are o dietă aparte, din care nu lipsește țelina.

Kyle Jenner este într-o formă fizică de invidiat. Chiar dacă a născut recent, vedeta are talia de viespe, iar asta se datorează dietei cu țelină. 

Sora mai mica a lui Kim Kardashian a dezvăluit care este secretul siluetei sale. 

„Încerc să beau aproximativ 0.5 L de suc de țelină dimineața și să aștept 30 de minute înainte de a mânca”, a scris Kylie pe Instagram.

Vedeta spune că nu consumă această băutură doar pentru a slăbi, ci și pentru beneficiile incredibile pe care le are asupra sănătății. 


„Țelina conține cantități mari de vitamina C si K, precum și acid folic și potasiu, iar studiile arată că țelina joacă un rol important în combaterea și prevenirea cancerului și a bolilor, [reducând] inflamația și stimulând sănătatea cardiovasculară. Calmeaze nervii, ameliorează migrenele și promovează scăderea în greutate”, a mai spus vedeta. 

Citește detalii pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel