Detoxifiere PERICULOASĂ: cum încearcă unii români vaccinați să elimine efectele vaccinului. Medicii trag un semnal de ALARMĂ!

Borax    Foto: marketwatch.com
O nouă „modă” periculoasă face furori pe internet. Potrivit specialiștilor, unii români care s-au vaccinat cred că se detoxifică de vaccin într-un mod periculos. Iată ce folosesc:

Un nou fenomen îngrijorător ia amploare și se răspândește pe rețelele de socializare. Este vorba despre așa-zisa detoxifiere după vaccinarea anti-Covid, folosind borax - o substanță despre care anti-vacciniștii spun că ar anula efectul serului. Medicii trag însă un semnal de alarmă și spun că boraxul, în combinație cu alte ingrediente, nu doar că nu are efect împotriva vaccinului dar poate afecta și sănătatea. 

„Indiferent dacă ești de acord cu vaccinul sau nu, dacă ai primit doza este gata. Nu îl poți dezactiva, nu poți detoxifia vaccinul și te rog nu încerca asta!

Unele dintre soluțiile prezentate de oameni în care își fac baie cu borax sunt cu adevărat periculoase și te pot răni. Nu încerca! 

Experții în sănătate spun că detoxifierea cu borax dăunează organismului mai ales că există riscuri cu privire la amestecul de ingrediente.

Boraxul, sau boratul de sodiu, este un agent de curățare, iar în combinație cu alte ingrediente poate să provoace inclusiv iritații ale pielii. Boratul de sodiu se folosește inclusiv pentru eliminarea gândacilor”, notează Realitatea.

Ideea băilor de detoxifiere cu borax a ajuns cu ajutorul internetului la milioane de oameni. Mulți dintre ei chiar postează propriile detoxifieri.

Pe lângă acest tratament periculos, mai este promovată și ideea de administrare a ventuzelor pentru extragerea vaccinului COVID-19 din organism. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel