Decesele stranii de la Penitenciarul Giurgiu. Detectiv: două decese în aceeași celulă, în aceeași noapte, e o moarte suspectă

Catușe
Celebrul detectiv criminalist Mihai Untaru a făcut declarații, pentru DC News, în cazul celor doi deținuți găsiți morți, fără urme de violență, în aceeași celulă din Penitenciarul Giurgiu. 

Doi deținuți de la Penitenciarul Giurgiu au fost găsiți morți, fără urme de violență (la o primă evaluare), luni dimineața, 14 septembrie, în aceeași celulă. Cei doi, unul din Giurgiu și unul din București, sufereau de afecțiuni cronice și urmau tratament. Surse din penitenciar spun că deținuți erau condamnați pentru viol și omor. 

Detectivul criminalist Mihai Untaru a declarat pentru DC News: „în toată activitatea mea, n-am auzit de un deces simultan în aceeași celulă, a două persoane. Bănuiala mea e că nu puteau să facă amândoi stop-cardiac. Cred că ori a fost vreo crimă urmată de suicid, ori otrăvire... sunt n posibilități pe care le poți lua ca ipoteză!”. 

Întreaga sa declarație o puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel