De ce a ajutat Mircea Diaconu AUR la alegerile parlamentare 2020

Vot la alegeri, în pandemie. Foto: DC News
Actorul Mircea Diaconu a declarat, pentru DC News, motivele care l-au convins să voteze la alegerile parlamentare 2020 cu Alianța pentru Unirea Românilor.

Actorul Mircea Diaconu a vorbit despre motivele care au stat la baza deciziei de a vota cu Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) la alegerile parlamentare 2020.

”Am avut discuții cu ei pe teme mari. Cel puțin trei dintre temele lor m-au încântat, (...) Sunt subiecte pe care mi le-au spus că le au ca intenție și cu care sunt foarte de acord. De exemplu, se vor alegeri în două tururi la primari, două tururi peste tot. Altă temă este limitarea tuturor funcțiilor la două mandate: primari, președinți, parlamentari, toată lumea. Altă propunere este oprirea traseismului cu sistemul legal de retragere a susținerii politice, care funcționează la Primărie, Consiliu Local și Consiliul Județean”, a explicat Mircea Diaconu.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel