Cum scăpăm de energia negativă și cum ne îmbolnăvește furia. Lidia Fecioru: „Energia negativă este ca un scurtcircuit”

Energia negativă și furia ne pot afecta sănătatea. Foto: Pixabay
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat cât de periculoase sunt furia și energia negativă asupra sănătății noastre. Iată și cum scăpăm de efectele acestora: 

 „Trăitul furiei îmbolnăvește ficatul. Practic tot ce însemnă aceste energii negative pe care noi le acumulăm, ele se răsfrâng asupra noastră. Într-o zi se acumulează multe chestii pentru că noi ne-am supărat pe noi și toată ziulica ne merge rău”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru care a dat apoi câteva exemple din viaţa sa personală când a fost nevoie să gestioneze energia negativă care este „ca un scurtcircuit care trebuie să se producă”. 

Multe boli pot fi agravate de furie și energie negativă

Iar a trăi cu energia negativă acumulată în tine poate avea consecințe grave.

„Atunci când avem multă energie negativă simțim o stare de oboseala psihică, nu avem dispoziție. Cei care nu se pot odihni în aceste perioade au acele stări pentru că gândurile negative bubuie suprarenalele care secretă mai multă adrenalină. Și atunci de ce crește furia?

Că noi hrănim această chestie interioară. Este o conjunctură întreagă. La starea de nervozitate și de trăire intensă negativă, de obicei, se mai declanșează o durere, hernie hiatală, reflux gastric. Și doare aia într-un mare fel. Cei care se plâng că îi doare fierea nu au nimic, este starea de stres pe care au ţinut-o și se întâmplă ceva.

Ori se întâmplă ceva în casă, se sparge ceva. De obicei becurile pocnesc când se acumulează multă energie. Devenim conflictuali și la muncă și acasă și crește tensiunea acasă, între colegi. Pe fondul acesta se creează acele zone Zoster", a mai spus Lidia Fecioru, la Adevăruri Ascunse, la Antena 3. 

Cum scăpăm de energia negativă

Lidia Fecioru spune că pentru a scăpa de energia negativă puem face mai multe lucruri să ne mutăm atebția la ceva plăcut, să luăm o pauză în care să închidem telefon tot ce înseamnă dispozitiv de comunicare (telefon, laptop, tableta etc) sau chiar să ne descărcăm nervii. 

„Dacă ai posibilitatea să urli din toţi rinichi să simți că vibrează tot sau mai trântim câte o farfurie în pământ. Sau facem mișcare, să țopăim pe toată talpa, pentru că în călcâie avem centri nervoși, și ne descarcăm de energie negativă. Mai putem să facem un duș, care îţi dă pauza să fi tu însuți și spală energia negativă.

Bocetul este o descărcare energetică negativă autentică. Să plângi cu vorbe, să simţi că sare cămeșa de pe tine. Oamenii plâng atunci când le e milă de ei, când doare acolo în interior. Este o descărcare fenomenală”, a spus Lidia Fecioru.

Pentru că evenimente din viaţă nu pot fi prevăzute ea recomandă să învățam să ne detașăm de situațiile negative, să învățam să privim din exterior. Ne concentrăm pe soluţii și nu pe problemă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel