Cum să trăiești mult și bine. Secretul unui australian care are 111 ani

Dexter Krueger  FOTO: captură Youtube
Australianul Dexter Kruger are 111 ani, este lucid și face postări pe contul său de Twitter.

Dexter Kruger are 111 ani și este cea mai vârstnică persoană în viață din Australia. Fabuloasa vârstă a împlinit-o pe 13 ianuarie, anul acesta. Dexter este lucid și face postări pe contul său de Twitter. ”Este probabil unul dintre cei mai ageri rezidenți de aici. Memoria lui este uimitoare, iar funcționarea sa cognitivă este incredibilă”, afirmă Melanie Calvert, managerul de la Manager at Pinaroo Roma, centrul de îngrijire a vârstnicilor din Pinaroo Roma, unde locuiește Kruger.

Vârstnicul a fost crescător de vite. A declarat presei că a mâncat creier de pui și spune că sănătatea sa de fier s-ar datora faptului că nu a fost niciodată un mare băutor sau fumător și a rămas activ la ferma sa de vite până în anii 1990. ”Am trăit foarte aproape de natură și am mâncat mai mult ceea ce am cultivat în grădină, în livadă sau la fermă”, a afirmat el.

La aniversarea a 111 ani, Dexter Krueger a declarat: ”Nu există niciun secret (n. r. al longevității). Continuați să respirați, mâncați trei mese pe zi și timpul trece", arată Spectacola.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel