Cum să nu ne sabotăm singuri în viață. Lidia Fecioru: Să nu-i mai lăsăm pe ceilalți să ne acapareze
22 ian 2022, 20:00

De ce nu atingem echilibrul. Foto: Pixabay
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru oferă câteva sfaturi, la o emisiune TV, despre cum să evităm situațiile în care ne irosim viața.  

Iată câteva sfaturi ale bioenergoterapeutului Lidia Fecioru:

* mereu să ne ascultăm intuiția - ”Dacă ai ceva de rezolvat cel mai bine este să nu spui despre ce este vorba. Nu spune nimănui. Ascultă-ţi intuiţia şi fă exact ceea ce simţi. Unul dintre motivele pentru care alegem să ne umplem viaţa cu ceea ce este mai greu este frica. Oamenii de frică întreabă. Se blochează. Trebuie să depăşim toate hopurile care ne ţin în loc”

* nu trebuie să te lași copleșit de situație - ”Chiar dacă nu pot să-mi fac un plan măreţ, pentru o perioadă mai lungă de timp, dar pot să-mi fac un plan mai scurt, dar să mă mişc totuşi. De multe ori suntem atât de încărcaţi de situaţia în care suntem şi spunem nu mai pot. De obicei ni se întâmplă lucrul acesta, atunci când încercăm să rezolvăm foarte multe lucruri. Atunci când ne încărcăm cu problemele tuturor. Trebuie să bifăm o sarcină sau două pentru noi. Să nu-i mai lăsăm pe ceilalţi să ne acapareze”.

* suntem mereu nehotărâți - ”trebuie să ne facem strategii. Să nu stăm în stagnare. Să facem măcar un pas. Să nu stăm pe post de victimă. Întotdeauna când vom schimba un pas, destinul se schimbă. Ne este frică de decizii. (...) Trebuie să luam decizii pe informaţii foarte clare şi să le combinăm cu ce ne spune inima. Dacă vrei să faci ceva, ia informaţii, nu păreri. Inima îţi va spune. Ea are creierul ei. Lucrurile se vor aşeza”

* frica de eșec - ”până nu iei taurul de coarne, nu poţi să ştii ce şi cum. Există mai multe tipuri de frici, dar nu trebuie să ne stăpânească. Trebuie să ne înconjurăm de oameni care ne oferă încredere”, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Cele mai sănătoase băuturi pentru persoanele cu diabet

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?