Cum resimte fiecare zodie moartea persoanei dragi

Decese
Moartea unei persoane dragi este un șoc pe care fiecare dintre noi îl resimte diferit. Astrologul Dc News Daniela Simulescu a realizat un material despre cum resimte fiecare zodie pierderea persoanei iubite.

Doliul este o perioadă care poate încerca puternic emoţiile noastre şi fiecare are propriul mod de a trece procesa durerea unei pierderi. 

Iată cum reacționează fiecare zodie:

Berbec - Chiar și atunci când se confruntă cu cel mai dureros aspect al vieții, moartea, Berbecul rămâne una dintre cele mai curajoase semne zodiacale. Atunci când o persoană iubită moare, oricine s-a născut sub semnul Berbecului poate continua să vorbească despre ea des și să se confrunte cu moartea cât mai repede posibil. La început pot fi furioși și iritați, dar furia lor va trece rapid. Berbecul este într-adevăr unul dintre cele mai pozitive semne ale zodiacului, dar are totuși un nivel foarte ridicat de anxietate. Moartea nu este acceptată în modul lor de a gândi, iar atunci când o persoană iubită moare, acestui nativ îi este imposibil să facă față. Dacă Berbecul nu reușește să-și atenueze durerea și să se calmeze după ce a pierdut pe cineva, va experimenta o anxietate extremă.

Taur - În cele mai stresante condiții, oamenii Taur sunt de obicei foarte rezistenți și calmi. Ei vor încerca să consoleze pe oricine caută sprijin. Chiar dacă cei din jurul lor se prăbușesc, ei vor fi pilonul de sprijin. Taurii au capacitatea de a rezista la orice le poate arunca viața cu har și calm, iar moartea nu este diferită. Însă asta nu înseamnă că ei nu au nevoie de sprijin la rândul lor. Au nevoie de asigurare emoțională pe care doar cei apropiați le-o pot oferi. Îmbrățișările și cuvintele de încurajare sunt întotdeauna o necesitate în această perioadă.

Gemeni - Moartea are un efect profund asupra nativilor Gemeni, fie că este vorba despre o cunoştinţă, un prieten sau rudă, ori o persoană pe care nu au mai văzut-o de mult timp. Gemenii au mai multe dificultăți în a procesa moartea la maturitate și, ca urmare, s-ar putea să nu-și revină bine după trauma pe termen lung. Este foarte normal ca un nativ Gemeni să experimenteze o traumă ca urmare a morții unei persoane dragi. Pierderea necesită timp și distanță, ceea ce este incompatibil cu personalitatea Gemenilor. Moartea, pe de altă parte, este una dintre cele mai mari lecții ale Gemenilor. Gemenii vor fi morocănoşi și predispuși la melancolie atunci când au de-a face cu moartea și durerea, chiar dacă vor să rămână optimiști și să continue să sărbătorească viața persoanei decedate.

Leu - Leii sunt renumiți pentru că sunt direcți și expresivi. Totuși, când vine vorba de suferință și moarte, ei preferă să-și păstreze sentimentele pentru ei înșiși. Acest comportament reținut poate duce în cele din urmă la probleme. Pentru că sunt oameni foarte plini de compasiune, își vor folosi bunătatea și sprijinul oriunde pot, chiar și în vremuri grele. Încrederea exterioară a Leului ascunde un nucleu vulnerabil care nu este pregătit pentru separare. Când o persoană iubită moare, leii deplâng adesea într-o manieră dureroasă, iar incapacitatea lor de a face față pierderii se manifestă prin cicatrici emoționale care au nevoie de timp pentru a se vindeca.

Capricorn - Aceşti nativi se pot simți frânți și devastați dacă pierd o persoană dragă. În aceste momente de testare, ei vor fi singuri și în doliu pentru mult timp. Ei își vor pierde interesul pentru lucrurile de care obișnuiau să se bucure și se vor îndepărta de prieteni și familii. Este dificil să-i scoți din umbră până când sunt dispuși să iasă singuri. Capricornul este un semn extrem de sensibil care se întristează profund când o persoană iubită moare. Nativii conduși de Saturn își doresc timp să se întristeze și să vindece pierderea unei persoane dragi, dar adesea se străduiesc să-și mascheze durerea. În cealaltă extremă, aceşti nativi se pot implica mai mult în munca lor pentru a-şi lua mintea de la durerea trăită.

Mai multe puteți citi pe ASTROSENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel