Cum a ajuns să arate o tânără din cauza dependenței de bronz, numită și tanorexie

Patul de bronzat. Foto: Pixabay
O tânără a ajuns să fie dependentă de bronz, după ce a mers aproape zilnic la solar.

Lauren Nicole Thompson a șocat pe toată lumea, după ce a dezvăluit cu ce problemă se confruntă de o bună perioadă de timp. Era o tânără ca oricare alta atunci când, la un moment dat, a început să acorde o atenție sporită tenului și pielii. Până la tanorexie (dependența de bronz) nu a mai fost decât un pas.

După mai multe expuneri la soare, tânăra și-a dat seama că îi place să se bronzeze, așa că a început nu doar să stea cât mai mult la soare, ci și să meargă la solar sau să folosească spray-uri și tot felul de produse pentru autobronzare.  Deși părinții și apropiații tinerei au considerat că este vorba despre o perioadă adolescentină, lucrurile nu s-au liniștit odată cu trecerea timpului, ba dimpotrivă, s-au agravat.

Tânăra a ajuns să meargă zilnic la solar și chiar avea momente în care nu ieșea din casă, din cauza faptului că avea impresia că nu este suficient de bronzată.

„Mereu mă gândeam că abia aștept să mă mai bronzez. Ajunsesem să fac și ședințe de zece minute de solar pe zi, în fiecare zi. Colegii de la liceu și prietenii mă priveau uimiți”, a dezvăluit fata de 22 de ani pentru cei de la Mirror.co.uk.

Citește continuarea pe Spectacola și află ce probleme de sănătate a dezvoltat tânăra. Vezi cum arată tânăra după ce a abuzat de bronz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel