Cori Grămescu, drama prin care a trecut în pandemie: „Eram săracă, deprimată, singură, grasă și infertilă”
19 iul 2021, 10:05

Cori Grămescu    Foto: Facebook
Cori Grămescu, life coach și nutriționist, și-a deschis sufletul și a vorbit despre calvarul prin care a trecut la începutul acestui an. Viața vedetei a fost complet dată peste cap.

Cori Grămescu afișează mereu un zâmbet larg, are o atitudine pozitivă și știe cum să motiveze oamenii să devină cea mai bună variantă a lor. 

Așa s-a motivat și ea, de-a lungul vieții, și așa și-a montat creierul să funcționeze. Vedeta a povestit recent cum a fost călătoria ei spre iubirea de sine, într-un moment în care întreaga ei viață se prăbușea. 

Până în 2020, Cori Grămescu părea că le avea pe toate: carieră, relație, prieteni și sănătate de fier. Nimic nu avea să prevestească lovitura pe care viața urma să i-o dea. „Reușisem chiar să găsesc un punct de echilibru în care simțeam că sunt bine ancorată și mulțumită, cu suficientă autenticitate cât să nu mă trădez singură și cu destulă spiritualitate cât să nu simt că mă irosesc în van. În locul meu călduț, mă simțeam bine. Îmi doream să îmi întemeiez o familie, să fiu mamă și cumva pe acolo se termina viziunea mea despre „ce vreau să mă fac când o să fiu mare”. Eram mare, aveam 35 de ani și destul de puține incertitudini”, povestește Cori Grămescu pe Blogul ei personal.

Citește continuarea pe Spectacola și află cu ce probleme s-a confruntat nutriționista, dar și cum a reușit să le depășească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?