CINCI zodii, atenționate de astre în DECEMBRIE 2021: care sunt acestea

Cinci zodii, atenționate în decembrie
Ultima lună a anului 2021 va fi una memorabilă. Și spun asta în mare parte datorită unor aspecte/tranzite rarisime și importante.

Pe 4 decembrie avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Săgetător în sextil cu Saturn.

Pe 19 decembrie, avem o Lună Plină în Gemeni în trigon cu Jupiter din Vărsător.

Tot pe 19 decembrie, începe evenimentul cheie al lunii: retrogradarea planetei Venus în semnul Capricornului.

Pe 29 decembrie, Jupiter își va începe tranzitul prin semnul Peștilor(a fost aici pentru o scurtă perioadă: între 14 mai și 28 iulie).

Mulți dintre noi nu vor avea timp să se preocupe cu adevărat de sărbători pentru că vor fi luați pe sus de aceste momente astrologice marcante.

Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Pe 13 decembrie intră Marte în Săgetător. Înseamnă că prinzi curaj, prinzi încredere, optimism. E adevărat, de multe ori, un curaj nebun pentru că te vei arunca. A fost Marte în Scorpion, ţi-ai făcut planuri, strategii, ai căutat, ai mai hibernat. Acum, cu Marte în Săgetător, nu te mai mulţumeşti cu puţin, vrei totul! Şi te arunci, rişti foarte mult.

Pentru tine, luna decembrie e foarte riscantă, mai ales din punct de vedere profesional, educaţional, al conceptelor, al principiilor tale de viaţă. Te arunci. Mulți dintre voi, dintr-o dată, vor dori să plece din țară, să călătorească mai mult, să studieze, să se îmbunătăţească sau să se întoarcă în ţară şi veţi deveni, dintr-o dată, judecătorii tuturor cu Marte în Săgetător. Veţi dori să îi învăţaţi sau să îi corectaţi pe ceilalţi, să le spuneţi ce e bine şi ce nu.

E un tranzit bun pentru că Marte în Săgetător nu face aspecte care să vă lovească, să vă supere. Va face un aspect mai stabilizator cu Saturn, dar e bun. Cât timp Marte e în Scorpion, până pe 13 decembrie, mai staţi în spate. Dar pe urmă, ieşiţi mult în faţă şi aveţi nevoie să discutaţi, să învăţaţi, să vă plimbaţi, să vă extindeţi, să vă amplificaţi foarte mult totul. Excesul de zel, în asemenea momente, o să fie bun.

Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

O dată că Marte va trece în casa a şaptea şi vă va face parteneriatele mult mai dinamice. Interacţionaţi cu oameni, cu colegi, mergeţi la evenimente, online, offline, nu contează. Sunteţi mai deschişi către dialog, sunteţi mai dornici să riscaţi să cunoaşteţi oameni noi, să îi lăsaţi în viaţa voastră. Venus va retrograda în casa a 8-a. Ce înseamnă? Că dacă vă aruncaţi după cineva în urma unui impuls, nu e bine. 

Pentru cei care sunt deja într-o relaţie şi sunt probleme de intimitate, pot discuta, pot vindeca, pot relua, e minunată perioada cu Venus retrogradă. Faptul că Jupiter va intra în casa a 10-a, vă provoacă pe plan profesioal. Trebuie să vă puneţi întrebarea care este rolul vostru în societate, cine sunteţi voi?  Adică trebuie să vă construiţi un brand. Vor apărea oportunităţi profesionale.

Citește continuarea pe Astrosens și află care sunt celelalte 3 zodii care vor fi atenționatede astre în luna decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel