Celine Dion, probleme de sănătate: artista și-a anulat toate concertele

Celine dion
Celine Dion și-a întristat fanii după ce a anunțat că se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Artista și-a anulat evenimentele din Las Vegas.

Celine Dion este una dintre cele mai bune voci din întreaga lume. Artista reușește de fiecare dată să ridice milioane de oameni în picioare cu vocea ei inconfundabilă. Cântăreața, în vârstă de 53 de ani a întristat pe toată lumea, după ce a anunțat că toate concertele din Las Vegas au fost anulat din cauza stării sale de sănătate.

Potrivit acesteia, se confruntă cu o problemă de sănătate care o împiedică să mai susțină vreun concert. „Sunt atât de tristă, inima mea e frântă”, a spus Celine într-un comunicat.

„Eu și echipa mea am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni și faptul că nu vom putea deschide în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas și AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest nou show de ultimă generație, absolut frumos. Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc și îmi pare deosebit de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planurile să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez să-mi revin … Vreau să depășesc această situație cât mai repede”, a spus Celine Dion.

Pe lângă concertele pe care le-a anulat, artista lucrează și la un documentar despre viața și cariera sa. Anunțul a fost făcut chiar de Celine Dion pe rețelele de socializare.

Citește continuarea pe Spectacola și află cu ce probleme de sănătate se confruntă artista și alte detalii despre noul documentar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel