Cel mai important detaliu despre Raed Arafat, scos la iveală: Trăiește pentru oameni. Știe să se facă înțeles de toată lumea

Cel mai important detaliu despre Raed Arafat, scos la iveală Trăiește pentru oameni. Un om ca el nu va fi șocat, are un autocontrol fantastic
Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat portretul astrologic al lui Raed Arafat, care împlinește astăzi 58 de ani. 

"Raed Arafat, Secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Interne și Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, s-a născut pe 24 mai 1964, în Damascus, Siria. Specializat în anestezie-terapie intensivă, pasionat de medicina de urgență încă din copilărie, acesta a ajutat la crearea a ceea ce românii știu ca SMURD (Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare).

Raed Arafat este un nativ Gemeni. De altfel, se și observă faptul că este un bun comunicator, orator și dispus întotdeauna să ofere informații. Cu siguranță, se poate adapta foarte repede la o situație la alta și știe să se facă înțeles de toată lumea. De cele mai multe ori, nici nu este nevoie să citească unele informații. 

Însă, cel mai important detaliu din astrograma sa este Luna în Scorpion, foarte aproape de Neptun.

"Un om ca el nu va fi șocat, are un autocontrol fantastic. E preocupat de supraviețuire încă de la naștere"

 

Pentru cei care nu știu, poziția Lunii într-o astrogramă natală arată sufletul unui om, mentalul său, lumea interioară. Trăirile lui sunt întotdeauna la extreme, ceea ce îl ajută enorm să vadă sau să intuiască ceea ce altora le este frică. Un om ca el nu va fi șocat, are un autocontrol fantastic, și sapă până în adâncurile minții, după care renaște din absolut orice situație la limită. Orice nativ cu Luna în Scorpion este preocupat de supraviețuire încă de la naștere.

Conjuncția Lunii cu Neptun aduce o imaginație bogată, una total diferită și greu de înțeles, dar și o sensibilitate exacerbată și nevăzută legată de suferința umană. Unii ar zice că este pesimist și că vede doar partea negativă. Astrele ar zice mai degrabă că este un strateg fără pereche și că trăiește pentru a se pune în slujba cetățenilor mai vulnerabili. 

Mercur și Marte în Taur îl ajută să nu fie pripit, să calculeze toate riscurile înainte, să fie foarte stăpân pe situație și să fie un om de cuvânt. Nu îi plac deloc compromisurile. 

La final, vreau să amintesc de Nodul Sud în Capricorn. Nodul Sud arată un set de caracteristici avute încă din momentul nașterii, care ne definesc întreaga existență. Semnul Capricornului este cel al organizării și al conducerii. 

Toate acestea fac din Raed Arafat un om puternic, de bază, de încredere, devotat, stabil și luptător curajos", a spus astrologul Daniela Simulescu pentru DC News.

Cine e Raed Arafat. Povestea omului care și-a urmat pasiunea, în ciuda dezamăgirii familiei

 

Raed Arafat s-a născut pe 24 mai 1964 în Damasc, capitala Siriei, dar a copilărit în Nablus, Palestina, într-o familie foarte înstărită, care a avut nenumărate afaceri de-a lungul timpului. Ei bine, deși părinții se așteptau ca Raed să preia afacerile familiei, acesta avea să-și urmeze pasiunea pentru medicina de urgență, pe care a descoperit-o încă din copilărie, pe când avea doar 14 ani. 

Pasiunea pentru medicină s-a născut după ce, în anii '70, alături de colegii de clasă a înființat și coordonat o echipă de prim-ajutor în orașul Nablus.

La 16 ani decide să-și lase familia în Palestina și să vină în România să studieze medicina și să devină medic. Asta s-a și întâmplat, iar în anul 1981 a făcut primul pas, acela de a învăța limba română în Pitești. 

Treptat, a continuat să facă pași uriași și să-și urmeze destinul, așa că urmează cursurile Facultăţii de Medicină din Cluj-Napoca, iar mai apoi se specializează la Târgu Mureş şi Cluj-Napoca pe Anestezie Terapie Intensivă.

Daud Arafat, tatăl medicului, a deținut peste un sfert din proprietățile imobiliare din Nablus, dar acum, cele mai multe dintre ele se află în ruine. În plus, familia lui Raed Arafat face parte din categoria negustorilor educați, care au învățat la universități de prestigiu, printre care se numără Harvard sau Cambridge.

"Afacerile lui Daud Arafat s-au concentrat la început pe comerțul cu haine și costume specifice locului. Mai târziu, tatăl lui Raed Arafat a decis să investească în fabricarea săpunului din ulei de măsline și a deținut la un moment dat patru fabrici de săpun din cele 34, care încă funcționau în Nablus în perioada britanică a Palestinei", declara Nasir Arafat, vărul șefului DSU, potrivit cancan.ro.

”Îi mergea mintea, și-a construit singur afacerile. A devenit unul dintre cei mai bogați din oraș. Când a apărut radioul în regiune, el a adus difuzoare din Japonia sau Coreea și le-a asamblat aici, în carcase. A făcut o făbricuță pe care apoi a vândut-o. Înainte să moară, pusese la cale o afacere de import cu ceasuri elvețiene, dar n-a mai apucat", a completat el. 

Alegerea lui Raed Arafat, dezamăgire pentru familie

Alegerea medicinei a provocat o dezamăgire uriașă în familia lui Raed Arafat.

"Și-a dorit asta încă din copilărie. În timpul taberelor de vară lua iepuri pe care-i diseca și le explica prietenilor despre organele interne. Profund întristat a fost Daud Arafat, care, ca o ironie a sorții, în tinerețe a lucrat ca șofer pe o ambulanță", a mai povestit vărul medicului.

În prezent, familia lui Raed Arafat mai are o singură fabrică de săpun artizanal.

„Acum nu mai merge să produci din cauza pieții ieftine. Mai sunt doar 2 fabrici în Nablus, dar noi suntem singurii care mai producem, artizanal, cantități mici. Mă spăl cu săpunul de Nablus, care nu face pic de spumă. Așa trebuie să fie un adevărat săpun din ulei de măsline", a mai spus Nasir Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel