Cel mai bătrân român vaccinat: un fost profesor de muzică din Gherla, care are 105 ani! VIDEO

Profesorul de muzică Iosif Rus, cel mai bătrân român vaccinat. Foto: Print screen TVR Cluj
Cel mai bătrân român vaccinat are 105 ani! Fostul profesor de muzică Iosif Rus din Gherla spune că a făcut vaccinul COVID-19 fără să ezite și că nu a avut până acum nicio reacție adversă. 

Iosif Rus, fost profesor de muzică, citește cu aviditate prea și e la curent cu tot ce se întâmplă acum, cu pandemia. S-a vaccinat fără ezitare și se simte perfect. 

„Nu mă doare mâna, n-am niciun efect. Nicio reacție”, a spus bătrânul, care locuiește într-un apartament din Gherla alături de nepoata sa și soțul acesteia, pentru TVR Cluj. 

„Bunicul face toate vaccinurile! Și anul trecut a fost vaccinat antigripal, în fiecare an a fost vaccinat! Acuma sperăm să scăpăm de pandemie să vină strănepoata acasă”, a dezvăluit nepoata profesorului. 

Profesorul care uimește cu vitalitatea pe care o are la o vârstă pe care unii nici nu își permit să și-o imagineze, spune că decizia de vaccinare a luat-o împreună cu familia, după ce a citit și ascultat știri din mai multe surse. 

„Am zis să mă duc, că e pentru binele meu! Deși noi ăștia care am trecut de 100 de ani nu știu dacă are rost. Dar eu cred că are. Acum cât e de înaintată medicina, ăștia care nu cred, cum să nu creadă în astea? Tineretul și ăștia care nu cred în vaccin. Trebuie să crezi! Vezi moții și atâtea mii de oameni infectați. Dar medicina, cu progresele ei mari, cred că va reuși. Să ajungem la o viață normală!”, a explicat profesorul  Iosif Rus. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel