Ce vin ți se potrivește în funcție de zodia în care te-ai născut

Un pahar de vin după o zi lungă și plină cu de toate este un răsfăț binemeritat.

Skye Alexander, astrolog și autor al Magickal Astrology, a declarat pentru eatingwell.com care este cel mai potrivit vin în funcție de zodia în care te-ai născut. Astrologul DC News, Daniela Simulescu, a realizat un material despre vinuri și zodii:

Berbec: Tempranillo - Tempranillo, un vin tânăr, care are o aromă uscată, uşor picantă. „La fel ca nativii Berbec, acest vin roșu ușor, spaniol, este simplu, acidulat și nu are complexitate”, spune Alexander. Bucurați-vă de gustul său cu cartofi picanţi spanioli sau cu niște brânză manchego.

Gemeni: Pinot Grigio - Acest popular vin alb italian este răcoritor de ușor și simplu, ca natura Gemenilor. „Și, la fel ca acest semn zodiacal, dulceaţa nu ţine prea mult, așa că bucurați-vă de el în timp ce este tânăr, în loc să îl ascundeți în pivniță, gândindu-se că se va îmbunătăți odată cu vârsta”, spune ea. „Nu trebuie să beți pinot grigio cu o masă - este ideal să-l serviţi cu prietenii într-o după-amiază caldă, la o terasă”, adaugă ea.

Rac: Moscato - Acest vin italian alb, fructat, este adesea sorbit alături de un desert, dar se îmbină frumos şi cu crustacee, așa că încercați-l cu creveți sau cu stridii. Alexander spune: "Cel mai popular tip de moscato este dulce, delicat și moale, cu doar un pic de aciditate - ca nativii Rac. Și este încântător să-l beți pe verandă sau lângă piscină într-o zi fierbinte."

Leu: Amarone - Bogat, colorat și dramatic, acest vin roșu robust italian este plin de caracter, la fel ca nativii Leu. Alexander spune: "Pentru a aprecia cu adevărat aroma puternică a acestui vin, trebuie să îl bei când iei o masă consistentă. Cele mai bune amarone - precum cei mai buni conducători - au nevoie de timp pentru a creşte și a se maturiza". Amarone este de fapt un amestec de struguri regionali, cu corvina, alias „regina” strugurilor roşii, ca ingredient cheie, deci are o mare complexitate care îi dă o aromă unică și distractivă. (Și știm că îți place acest strigăt către natura ta regală, Leu!)

Săgetător: Beaujolais Nouveau - Beaujolais nouveau este lansat în a treia joi a lunii noiembrie, la fel cum soarele se mută în semnul zodiacal Săgetător. „Acest vin roșu ușor este menit să fie băut cât este tânăr - la doar câteva săptămâni de la culegerea strugurilor - pentru a sărbători recolta într-un mod festiv, în mod tradițional în Franța cu muzică, dans și artificii”, spune Alexander. Acest lucru este potrivit pentru tine, Săgetător, deoarece ești cunoscut pentru că ești sufletul petrecerii.

Capricorn: Cabernet Sauvignon - Alexander spune: „Strugurii Cabernet sauvignon au piei groase și rezistente - precum Capricornii - care le permit să se dezvolte într-o gamă largă de locații şi butoaie înainte de îmbuteliere. "De asemenea, gustul durează mult, spre deosebire de unele dintre vinurile roșii mai ușoare și mai fragile, și se îmbunătățesc odată cu vârsta, la fel ca mulți Capricorni. Deci, un avantaj!

Vărsător: Sauvignon Blanc - „Sauvignon blanc are o aromă citrică care este asertivă, acidă și chiar ascuțită, așa cum pot fi uneori Vărsătorii”, spune Alexander. Numele acestui vin alb provine de la cuvântul francez sauvage care înseamnă „sălbatic”, iar astrologii consideră că vărsătorii sunt membrii rebeli, irepresibili ai zodiacului. Deci, este o potrivire excelentă! Combinați cu o mâncare ciudată, cum ar fi fructele de jack, cu gust de carne, potrivit ASTROSENS.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel