Ce spune elementul zodiei tale despre tine

imagine cu rol ilustrativ
Focul, apa, aerul și pământul sunt cele patru elemente în care sunt grupate cele 12 zodii.

Astrologii spun că sunt patru elemente binecunoscute, în care sunt grupate cele 12 semne zodiacale, respectiv: foc, pământ, aer și apă. Ori de câte ori ne gândim la semnele noastre, este important să luăm în considerare și elementele, deoarece calitățile elementelor sunt direct legate de calitățile semnelor. Cele patru elemente sunt elementele de bază ale lumii noastre: focul este energie brută: aduce lumină și arde orice atinge pentru a curăța și a crea viață nouă; pământul ne conectează la lumea tangibilă și ne furnizează resursele de care avem nevoie pentru a ne construi viața; aerul ne umple plămânii, dându-ne capacitatea de a comunica și de a ne conecta unii cu alții; apa ne curăță, ne vindecă și ne hrănește.

”Corpul tău arde alimentele pentru a crea energie. Acesta este Focul. Pielea, organele și oasele tale alcătuiesc corpul tău. Acesta este Pământul. Inhalezi fiecare clipă din momentul în care te-ai născut până în ziua în care treci în eternitate. Acesta este Aerul. Nu în ultimul rând, sângele tău este vital pentru întreaga ta esență. Aceasta este Apa.

Elementele sunt forme prin excelență, fiecare cu propriile calități și semnificații, iar atunci când sunt unite, oferă substanța vieții. La fel, pentru că fiecare zodie are elementul său specific, arată că suntem o specie împletită, care are nevoie una de alta pentru a supraviețui. Aceasta este frumusețea de a fi parte a unui întreg - suntem mai mult decât doar suma părților noastre corporale”, se arată pe Astrosens.

Despre semnele de FOC - Berbec, Leu și Săgetător

Semnele de foc sunt pasionale, curajoase și impulsive. Acești oameni ne inspiră să ne urmăm spiritul aventurier, să ne asumăm riscuri și să ne exprimăm. Au adesea un nivel ridicat de energie și entuziasm. Sunt fierbinți și strălucesc puternic. Sunt spontani, iar emoțiile lor sunt fervente. De multe ori, sunt iuţi de mânie, grăbiţi în dragoste sau în acţiuni. Cu toate acestea, pentru că energia lor este atât de vie, se pot răzgândi destul de repede. Oamenii cu mult foc în hărţile natale sunt adesea atrași să devină sportivi, artiști sau creatori. Suntem de obicei vrăjiți de oameni cu energie de foc pentru că nu le este frică să pășească în lumina reflectoarelor.

Energia focului este dinamică, activă și agitată. Focul este, de asemenea, un element „yang”, alături de aer, care este o energie masculină. Acești oameni sunt impulsivi, pasionali și potențial temperamentali.

Semnele de Foc în dragoste: Semnele de foc într-o relație sunt iubiți pasionali și vor urmări cu intensitate persoana care le captează interesul. Dar o flacără care arde puternic se consumă repede, iar acest lucru nu ar putea fi mai adevărat pentru semnele de foc. Este important ca semnele de foc să nu se grăbească în dragoste pentru a nu se stinge.

Cum se descurcă cu banii: Semnele de foc acţionează cu curaj când vine vorba de bani. Dacă văd ceva ce îşi doresc, o îl obţin. Acești oameni sunt de obicei pricepuţi cu banii lor, deși natura lor impulsivă poate ieși la iveală atunci când merg la cumpărături.

Sănătate - Acești oameni au o mulțime de energie și, ca atare, au nevoie de multă activitate fizică, mișcare, spontaneitate și varietate. Sunt competitivi, așa că s-ar putea să se bucure de sport, dar sunt și nerăbdători. O rutină dinamică de fitness le va fi de folos.

Cum să echilibrezi focul: Semnele de foc au tendința de a deveni cu adevărat suprastimulate și îşi pot asuma o mulțime de proiecte, așa că ar trebui să fie conștienți de asta. S-ar putea ca ei să fie nevoiți să reducă să facă prea multe proiecte deodată, să se supra-programeze sau chiar să bea prea multă cofeină.

Despre semnele de APĂ, PĂMÂNT și AER puteți citi pe ASTROSENS.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel