Ce probleme are Sida Spătaru. Văduva lui Dan Spătaru înfruntă dureri cumplite: "Nu mai am un moral bun"

Văduva lui Dan Spătaru trece prin momente cumplite. Sida Spătaru are probleme mari de sănătate.

Sida Spătaru este devastată de durere, la 16 ani după moartea soțului ei, Dan Spătaru. Femeia nu și-a putut reveni după pierderea dureroasă. Mai mult decât atât, aceasta are mari probleme de sănătate și trebuie să ajungă pe masa de operație, din cauza durerilor insuportabile.

Văduva lui Dan Spătaru va fi operată în curând la Spitalul Militar. Deși îi este frică de intervenție, aceasta a declarat că s-a îndreptat spre credință, sperând că Dumnezeu o va ajuta să se însănătoșească.

„În tot acest timp, am stat mai mult în casă. Anul acesta am fost la fosta mea colegă, Gina Tătaru, în Sicilia, la Siracusa”, a început ea să relateze.

Citiți continuarea pe Spectacola și aflați ce intervenție va suferi văduva lui Dan Spătaru și cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

10 metode care stimulează nervul vag în mod natural

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel