Ce noroc avem la bani în funcție de data nașterii

În numerologie cifrele au anumite atribute. Foto: Pixabay
Numerologul Mihai Voropchievici a explicat la un post TV ce noroc putem avea la bani în funcție de data nașterii.

Numerologul Mihai Voropchievici spune că pentur a calcula cifra banilor se adună 1 la data zilei de naștere, deci dacă suntem născuți pe 13 ianuarie, adunăm 1 + 3+1 - adică cifra banilor e 5.

Interpretările pentru fiecare potențială cifră a banilor:

Cifra banilor 1 - este numărul psihic total, este numărul liderului absolut. Este cel care știe sigur să își creeze o formă de subzistență, știe să muncească, să aducă valoare în tot ce face. El are nevoie de bani pentru hrana spirituală. Dă bani pe cărți și pe alte materiale ca să îți satisfacă necesitățile pur sufletești. Va deține monopolul în tot ce face. Banii sunt o necesitate pentru el ca să îndeplinească anumite scopuri.

Cifra banilor 2 – cifră „risipitoare”. Nu prea poți strânge bani. Cei cu această cifră a banilor știu cum să-i facă, dar nu și să-i folosească. Sunt amatori de lux și când vine vorba de asta nu se dau în lături, indiferent de sumă. Dau și iau ușor bani cu împrumut. Ca să nu fie datori, au nevoie alături de ei de cineva pragmatic.

Cifra banilor 3 – cifră fantastic de benefică în plan financiar! Ești genial, mai bun decât cei cu cifra 1. Ai idei, pe care, dacă le aplici cu discernământ și pasiune, implicare totală, poți obține mare avere, dar, atenție, ești cam cheltuitor și, cel mai mare pericol care te așteaptă după orice colț este că ai prostul obicei de a da altora ideile tale profitabile!

Cifra banilor 4 – cifră modestă. Din păcate, cei cu această cifră a banilor, nu prea au noroc financiar. Pentru a simți gustul prosperității trebuie să muncească mult. Practic, toată viața vor munci ca să aibă ce le trebuie, dar chiar și așa vor avea permanent dificultăți în a-și îmbunătăți statului financiar.

Cifra banilor 5 – încă o cifră benefică. Cei cu această cifră a banilor au șansa să se nască într-o familie bogată. Iar dacă nu, oricum aptitudinile lor ieșite din comun îi ajută să câștigi ușor bani. Sfatul numerologului: fii generos, că ai de unde. Cu cât vei dărui mai mult, cu atât vei aduna mai mulți bani, pentru că se formează un ciclu „ce dai, aia primești”, arată Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel