Cât de SĂNĂTOS este postul intermitent. Carmen Brumă: "Atenție, nu este CURĂ de slăbire" - VIDEO

Cât de SĂNĂTOS este postul intermitent. Iată ce declară Carmen Brumă. 

"Postul intermitent este un protocol alimentar, nu o metodă sau cură de slăbire. Sigur că poate fi integrat într-un proces de slăbire, dar este, în primul rând, un protocol alimentar care presupune alternarea perioadelor în care mănânci cu perioade mai lungi, în care nu mănânci, doar bei lichide care nu conțin calorii. Adică apă, inclusiv carbogazoasă, cafea neîndulcită, ceai neîndulcit, de preferat nu din fructe. 

De ce am spus că nu este o metodă de slăbire? Pentru că, la fel de bine, poți să te îngrași, dacă în perioadele în care poți să mănânci consumi foarte multe calorii. 

Care este principalul beneficiu al acestui protocol alimentar?

 

Este așa-numitul proces de autofagie celulară, adică celulele noastre sănătoase le consumă pe cele mai puțin sănătoase, eficiente, rămășițele, toxinele, astfel încât are loc un fel de proces de curățenie generală, în urma căruia organismul se reciclează. 

Plusuri: Organismul funcționează mult mai bine, sistemul imunitar funcționează mult mai bine, are loc o revigorare a sistemului digestiv. De asemenea, este stimulată secreția hormonului de creștere, care ajută inclusiv la creșterea masei musculare. Totodată, este o metodă excelentă anti-aging, care ajută să previi îmbătrânirea și să încetinești ritmul îmbătrânirii.", a dezvăluit Carmen Brumă pe canalul ei de Youtube.

Află mai multe despre postul intermitent, în videoul de mai jos:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel