Care sunt numerele și zilele norocoase pentru fiecare zodie în 2022

În numerologie cifrele au anumite atribute. Foto: Pixabay
Fiecare zodie are anumite zile și numere norocoase, informație pe care o puteți folosi fie când jucați la Loto, fie când vreți să planificați un proiect sau o călătorie.

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la o emisiune de la Antena 3 despre numerele norocoase pentru fiecare zodie în anul 2022, dar și despre zilele norocoase.

Iată care sunt acestea:

Berbec - 2 zile fantastic de norocoase din săptămână: marți pentru că e patronată de semnul Berbecului, Marte, și vineri, Venus. Pentru 2022, numerologic, numerele norocoase – 15, 17, 29 și 32. Le jucați marți și vineri.

Taur – 5,14,30 și 84 – pe 84 luați-l în varianta separată, 8 odată, 4 odată sau adunați-le între ele: 12 și jucați-le. Zilele benefice pentru Taur: duminică și luni. Duminică e tocmai extragerea, deci ați avea șanse să câștigați.

Gemeni – vor descoperi fericirea în anul 2022 și prin muncă, și un pic prin dragoste, dar mai slab, dar să vedem numerele lor norocoase: 5, 16, 23 și 50; miercuri și duminică – zile norocoase, dar nu numai pentru Loto, ci pentru absolut ce vă doriți voi să realizați.

Rac - își vor orienta mai mult atenția asupra educației, așa că jocurile de noroc pot să fi, pot să nu fie. Cifre norocoase: 3, 15, 34 și 65 – îl puteți descompune, să luați 6 și 5, dar și 11, dar și 6X5=30

Leu – anul ăsta excelează mai mult la relații, dar lucrurile vor merge bine și la capitolul bani. Numerele norocoase: 5, 12, 45 și 68.

Fecioară – nu vor excela la relații în 2022, dar lucrurile vor merge mai bine la capitolul bani. Numerele norocoase: 5, 12, 45, 68.. Combinați, amestecați. Cei care nu primesc zile norocoase în special înseamnă că pentru ei toate zilele sunt benefice. Mai sunt și excepții.

Balanță – o vor duce bine vinerea și sâmbăta. E varianta pentru anul ăsta pentru că Balanțele au sâmbăta, duminica și lunea. Numerele norocoase: 10, 17, 82.

Scorpion – numere norocoase: 7, 17, 35,8, 50. Zile bune: vinerea și duminica.

Săgetător – e fremătător, e încântător, e ascultător și vrea să afle. Se îndreaptă mai mult spre relație, spre partener, previziunile pentru 2022 sunt informative pentru bani pentru că ei și așa au noroc. 8, 13, 67, 90 – numerele lor norocoase.

Capricorn – numere norocoase: 6, 13, 25, 80. 80 e cifra banului. Luați-l numai pe 8. E o perioadă în care nativii vor dori să facă tot mai multe lucruri noi și tentația de a băga la loto e mare.

Vărsători – au sâmbătă duminică, două zile foarte benefice, dar și joia – ei se pliază și pe Jupiter. 6, 11, 45. Ei n-au numere mai mari de 49.

Pești – joia, în general, pentru că e tot Jupiter, mai merg – la unii – și sâmbăta, cu saturnienii, cu Peștii mai sumbrii. Numere norocoase: 3, 9, 14, 67, 90.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel