Botoşani: Prefectul Dan Şlincu, lucrători ai Biroului Vamal Stânca-Costeşti şi jandarmi au donat sânge

Prefectul judeţului Botoşani, Dan Şlincu, alături de lucrători ai Biroului Vamal Stânca-Costeşti şi angajaţi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, a participat, miercuri, la campania de donare de sânge "Europa pentru tine! Tu pentru viaţă! Fii donator!".

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Botoşani, campania, care se va desfăşura până pe 20 septembrie, face parte din seria de activităţi organizate cu prilejul Zilei Cooperării Europene, din cadrul Programului Operaţional Comun România - Ucraina 2014 - 2020, anunţă Agerpres.

La campanie vor participa, alături de Instituţia Prefectului, toate structurile din Botoşani ale Ministerului Afacerilor Interne.

"Consider că dacă sănătatea ne permite şi ne încadrăm în graficul de vârstă acceptat, trebuie să facem acest gest omenesc şi de solidaritate pentru semenii noştri care au probleme de sănătate şi au nevoie de sânge", a precizat Dan Şlincu.

Joi dimineaţa vor dona sânge şi lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani. Acţiunea are loc simultan şi în judeţele Tulcea, Suceava, Baia Mare, Satu Mare, Cernăuţi, Ivano-Frankivsk, Uzhorod, Odessa (Ucraina).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel