Bill Gates și soția sa Melinda divorțează: „Nu credem că mai putem crește împreună ca un cuplu”

Melinda si Bill Gates. Foto: Facebook
Melinda si Bill Gates. Foto: Facebook
Anunt divort Bill și Melinda Gates
Anunt divort Bill și Melinda Gates
  • Melinda si Bill Gates. Foto: Facebook
  • Anunt divort Bill și Melinda Gates
Bill și Melinda Gates, doi dintre cei mai bogați oameni din lume, care au remodelat filantropia și sănătatea publică cu averea pe care el a făcut-o în calitate de cofondator al Microsoft, au anunțat luni că divorțează.

Anunțul ridică întrebări despre soarta uriașei averi pe care Bill și Melinda Gates o dețin. Cuplul a contribuit la crearea Giving Pledge, dar o mare parte din banii lui, obținuți din Microsoft, nu au fost încă donați.

De mai bine de două decenii, cuplul Gates a fost o forță puternică pe scena mondială, vasta contribuție caritabilă oferindu-le accesul la cele mai înalte niveluri de guvernare, afaceri și sectorul nonprofit.

Fundația Bill și Melinda Gates, cu o dotare promisă de aproximativ 50 de miliarde de dolari, a avut o influență imensă în domenii precum sănătatea globală și educația timpurie și a făcut pași mari în reducerea deceselor cauzate de malarie și alte boli infecțioase.

În ultimul an, cuplul a fost vizibil în special, comentând în mod regulat lupta mondială împotriva Covid-19, deoarece fundația lor a cheltuit peste 1 miliard de dolari pentru a combate pandemia.

„După o o atentă considerare și multă muncă pentru relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei”, au anunțat Bill și Melinda Gates, într-o declarație comună postată pe Twitter.

Au continuat spunând că „au construit o fundație care funcționează în toată lumea pentru a permite tuturor oamenilor să ducă vieți sănătoase și productive” și că vor „continua să împărtășească credința în acea misiune”, lucrând împreună la fundație, dar că „nu mai putem crește împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieții noastre”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel