Bărbatul care a ucis patru persoane la Spitalul Săpoca, reinternat. Decizia magistraților

Tratament spital
Bărbatul care a ucis patru persoane și a rănit alte nouă în Spitalul de Psihiatrie Săpoca din județul Buzău a fost internat, după ce magistrații au decis că trebuie să se stabilească dacă avea sau nu discernământ.

Magistrații de la Tribunalul Buzău au decis, duminică seară, internarea nevoluntară a bărbatului în vârstă de 38 de ani care a ucis patru oameni și a rănit alți nouă la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri Speciale Săpoca. Atacatorul a fost adus, sub escortă, în sala de judecată de la Tribunalul Buzău.

Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că procurorii au solicitat ca agresorul să fie supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul săvârșirii faptei. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal Buzău au deschis duminică dosar pentru omor calificat în acest caz.

Patru persoane au fost omorâte în noaptea de sâmbătă spre duminică la Spitalul din Săpoca, cu un stativ de perfuzii, de către bărbatul de 38 de ani care intrase în sevraj etilic.

Cele nouă persoane rănite de el au fost transferate duminică la patru spitale din Capitală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Masca de argilă: 6 beneficii minune pentru ten

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel