Andreea Tonciu, luată pe targă de medicii de la Survivor România. Ce a pățit vedeta chiar înainte de începerea jocului

Andreea Tonciu a fost luată cu targa     Captură video Youtube/Survivor
Andreea Tonciu a stat pe bară la jocurile ediției de duminică, 23 ianuarie, după ce i s-a făcut extrem de rău și a avut nevoie de ajutorul medicilor Survivor.

Andreea Tonciu a trecut prin clipe grele în ediția de duminică, 23 ianuarie a competiției Survivor. Vedeta s-a simțit foarte rău și a avut nevoie de intervenția medicilor. Aceasta a leșinat la venirea echipajului medical și a fost transportată cu ajutorul unei tărgi. 


Deoarece Andreea Tonciu nu putea comunica cu medicii, aceștia au decis să o transporte la spital pentru mai multe investigații. Încă nu s-a aflat de la ce s-a datorat starea de rău a vedetei, dar prezentatorul emisiunii a anunțat că aceasta nu va mai participa la jocurile următoare. 


Andreea Tonciu spune că nu se poate odihni noaptea din cauza grijilor care o apasă, mai ales că este departe de familie și de fetița ei. Vedeta a mărturisit că aceste probleme de sănătate s-ar putea datora lipsei de odihnă.


„Eu de când sunt în acest concurs nu am dormit nicio noapte. Cel mai greu îmi este noaptea când ceilalți dorm și eu nu pot. Mă gândesc la fetița mea, la tot ce e acasă”, a spus Andreea Tonciu printre lacrimi, după ce a revenit în competiție.


Andreea Tonciu a acuzat o stare de rău și în ediția trecută a competiției Survivor. Aceasta spune că zborul spre Republica Dominicană i-a cauzat mult. 

Citește continuarea pe Spectacola și află ce probleme de sănătate a mai avut vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel