Andreea Marin, semne de INFARCT la volan. Vedeta a chemat de urgență ambulanța

Andreea Marin
Andreea Marin a chemat ambulanța de urgență, după ce i s-a făcut rău la volan.

Andreea Marin a trecut prin momente cumplite, după ce i s-a făcut rău la volanul mașinii pe care o conducea. Vedeta a povestit că a tras imediat pe dreapta și a sunat a numărul de urgență, unde a solicitat o ambulanță.  Aceasta s-a speriat foarte tare și a crezut că este vorba despre un infarct. 

După ce au ajuns la fața locului și au consulatat-o pe vedetă, medicii au liniștit-o pe aceasta spunându-i că nu este vorba despre un infarct, ci despre oboseala acumulată în ultima perioadă. De atunci, Zâna Surprizelor are grijă să se odihnească așa cum trebuie.

Andreea Marin, în pragul sinuciderii din cauza depresiei

Andreea Marin a trecut prin multe greutăți în viață, dar a reușit să le înfrunte. Prezentatoarea TV poate spune că a trecut prin cea mai grea pierdere la o vârstă atât de fragedă, și-a pierdut mama la vârsta de doar 9 ani. În perioada maturității a fost nevoită să treacă prin trei divorțuri, dar niciodată nu s-a lăsat învinsă. Ceea ce a pus-o pe frumoasa vedetă la pământ a fost depresia. 

Citește continuarea pe Spectacola și află ce i-a cauzat depresia cumplită care a dus-o în pragul sinuciderii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel