Ana Maria Bălan, Delegatul de Tineret al României la ONU

Ana Maria Bălan
Ana Maria Bălan, studentă în anul IV la UMF Carol Davila din București, este delegatul de tineret a României la ONU.

Pentru al doilea an consecutiv, Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București are reprezentare studențească la cel mai înalt nivel mondial. Ana Maria Bălan, studentă în anul IV la Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, a fost desemnată pentru un mandat de un an, Delegatul de Tineret al României la Organizația Națiunilor Unite. Aceasta va prelua, începând de astăzi, mandatul deținut în perioada 2019-2020 , de către un alt student al UMFCD, Teodor Blidaru.
În perioada 18-19 august a avut loc ultima etapă de selecție pentru programul “Delegat de Tineret al României la Organizația Națiunilor Unite”, organizat de Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Tineretului și Sportului și, începând de astăzi, studenta din anul 4 a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, Ana Maria Bălan este, pentru un mandat de un an, noul Delegat de Tineret al României la Organizația Națiunilor Unite. 
Din această poziție, Ana Bălan va reprezenta tineretul din România la cel mai înalt nivel, ocupând noua funcție în urma unei selecții-concurs riguroase, ce s-a derulat pe parcursul a două zile la Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei, cu respectarea măsurilor de siguranță.
“Este remarcabil faptul că, pentru al doilea an consecutiv, un reprezentant al comunității studențești din cadrul UMF Carol Davila devine Delegatul de Tineret al României la Organizația Națiunilor Unite, poziție din care sunt convins că studenta noastră, Ana Maria Bălan va da continuitate proiectelor demarate de predecesorul său, Teodor Blidaru și totodată, va  face puternic auzită vocea tinerilor din România într-una dintre cele mai importante Organizații ale lumii. Țin să o felicit pe Ana și să o asigur de faptul că, pe întregul său mandat va beneficia atât de sprijinul meu , cât și al întregii noastre comunități academice ” a declarat Prof.Dr. Viorel Jinga, Rector al UMF “Carol Davila” din București.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel