Alegeri UMF Carol Davila: Structura noului Senat al Universității bucureștene

UMF Carol Davila București. Foto: DC Medical
UMF Carol Davila a publicat lista cu cadrele universitare care au fost votate în turul al II-lea al alegerilor pentru noul Senat al Universității de Medicină și Farmacie din București.

Noul Senat al UMF Carol Davila are 84 de membri, dintre care: pentru 58 sunt de la Facultatea de Medicină, 14 de la Facultatea de Medicină Dentară, și câte 6 de la Facultatea de Farmacie și Facultatea de Moașe și Asistență Medicală.

Din totalul de alegători înscriși pe listele de vot, pe întreaga universitate (1.566), la turul al II-lea de scrutin și-au exprimat votul 1.081 de cadre universitare. Numărul voturilor valabil exprimate a fost de 1.041, 40 de buletine de vot fiind declarate nule.

Cele mai multe voturi le-a obținut Prof. Univ. dr. Viorel Jinga (757), urmat de Prof. Univ. dr. Vinereanu Dragoș (603), Prof. Univ. dr. Băjenaru Ovidiu-Alexandru (559), Conf. Univ. dr. Craiu Mihai (527), Prof. Univ. dr. Diculescu Mihai Mircea (524), Acad. Sinescu Ioanel (523), Prof. Univ. dr. Cîrstoiu Florin-Cătălin (493), Prof. Univ. dr. Popescu Bogdan Ovidiu (475), Prof. Univ. dr. Vlădăreanu Ana Maria (454) și Prof. Univ. dr. Streinu-Cercel Adrian (451).

Prof. Univ. dr. Viorel Jinga, Prof. Univ. dr. Streinu-Cercel Adrian și Prof. Univ. dr. Poiană Cătălina (care este și ea membru al noului Senat după ce a obținut 412 voturi) candidează la funcția de Rector al UMF Carol Davila, pentru care alegerile vor fi organizare la începutul lunii februarie.

Citește și: UMF Carol Davila, cine se luptă pentru funcția de RECTOR: Viorel Jinga, Cătălina Poiană și Adrian Streinu-Cercel

 De asemenea, de la Facultatea de Medicină dentară cele mai multe voturi pentru Senat – 434 – le-a obținut Prof. univ. dr. Bucur Alexandru, urmat de Conf. univ. dr. Pițuru Silviu Mirel (429) și Prof. univ. dr. Greabu Maria (420).

La Facultatea de Farmacie top 3 cele mai multe voturi pentru Senat arată așa: Prof. Univ. dr. Lupuliasa Dumitru (600), Prof. Univ. dr. Drăgănescu Doina (490) și Prof. Univ. dr. Dinu Mihaela (475).

La Facultatea de Moașe și Asistență Medicală, pe primul loc pentru Senat s-a clasat Prof. Univ. dr. Armean Petru (499), urmat de Conf. Univ. dr. Capisizu Ana (456) și de Conf. Univ. dr. Burlibașa Mihai (455).

Lista completă cu cei 84 de noi membri ai Senatului UMF Carol Davila o găsiți AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel