A ajuns direct pe masa de operație după ce a mâncat un burger de la un celebru fast food internațional

O femeie a trăit momente de coșmar după ce a mâncat un burger. A ajuns la spital, iar medicii i-au operat fața de urgență. 

Holly Strevens din Portsmouth, Hampshire (Marea Britanie), în vârstă de 34 de ani a ajuns la spital după ce a mâncat un burger de la un celebru fast food internațional. Medicii au fost nevoită să îi opereze fața de urgență. 


Femeia își savura liniștită burgerul acasă, când a auzit o pocnitură, în zona feței. Durerea pe care a simțit-o a fost imensă, așa că a mers de urgență la spital pentru a afla ce s-a întâmplat. Medicii i-au dat o veste neașteptată. 


Medicii i-au făcut mai multe controale și i-au dat verdictul, o disfuncție a articulației temporomandibulare, cea care face legătura dintre mandibulă și maxilar. Femeia a deschis prea mult maxilarul atunci când a vrut să muște din burger. 

Citește continuarea pe Spectacola și află ce sa întâmplat cu femeia

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel