16 persoane la spital, printre care 5 copii, în urma accidentului în lanț de pe Autostrada Soarelui: alte persoane, asistate la fața locului
16 iul 2021, 11:46

carambol pe Autostrada Soarelui    foto: captură video Antena 3
Nu mai puțin de 16 persoane au ajuns la spital în urma accidentului în lanț de pe Autostrada Soarelui ce a avut loc în această dimineață. A fost activat planul roșu de intervenție. 

Actualizare: începând cu ora 12.00, toate echipajele s-au retras la bază.

Știre inițială:

Până la această oră, bilanțul accidentului de pe Autostrada Soarelui arată că 16 persoane au fost transportate la spital (11 adulți și 5 copii), iar alte 12 persoane (10 adulți si 2 copii) asistate la fata locului, care refuză transportul la spital.

La fața locului mai sunt 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple si 2 echipaje de stingere de la ISU CT. Celelalte echipaje se retrag la subunitățile de care aparțin.

În accidentul produs în această dimineață au fost implicate peste 50 de mașini și a fost acrivat planul roșu de intervenție.

S-a intervenit cu mai multe autospeciale de stingere, descarcerare și ambulanțe din trei județe și București, după cum urmează: 
ISU Constanța: 3 autospeciale stingere, 1 descarcerare, 3 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 2 ambulanțe SAJ

ISU București-Ilfov: 1 Punct medical avansat,  1 descarcerare grea, 1 autoscară,  1 punct comandă mobil, 12 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple

 ISU Călărași: 1 descarcerare,  4 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple

 ISU Ialomița: 1 descarcerare, 1 ambulanță SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Gura leului, efecte asupra sănătății. Cum te ajută

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?