ZODIACUL RĂUTĂCIOȘILOR: 4 zodii care pot fi meschine și răutăcioase

Zodii meschine și răutăcioase. Foto: Unsplash / Andre Hunter
ZODIACUL RĂUTĂCIOȘILOR: Dintre toate semnele, 4 zodii au o tendință mai pronunțată de a fi meschine, nesigure și răutăcioase. Culmea e că de regulă unele dintre ele par a fi cele mai drăguțe și iubitoare. Evident, nu e o regulă general valabilă, ci o pondere mai mare a persoanelor cu aceste două mari defecte. Iată care sunt aceste zodii: 

ZODIACUL RĂUTĂCIOȘILOR: Să fii meschin nu este niciodată un lucru bun. Oamenii meschini au tendința de a face din țânțar armăsar. Se ofensează ușor și complică problemele și situațiile din cauza ego-ului lor fragil și exacerbat. Iată cele 4 semne zodiacale meschine, nesigure și răutăcioase.

RAC

Racii sunt meschini datorită naturii lor sensibile și emoționale. Sunt răniți cu ușurință și vor merge până în pânzele albe pentru a vă face să vă dați seama de greșeala pe care ați făcut-o rănindu-i. Ei vă vor ignora, vă vor bloca pe rețelele de socializare și vor avea grijă să vă facă viața un iad! Mai și iartă greu, asta dacă o fac vreodată, ceea ce e periculos dat fiind faptul că au și o memorie foarte lungă. 

LEU

Întrucât Leii adoră lumina reflectoarelor, nu vă vor ierta dacă încercați să le luați locul sau dacă cred că ați vrut să le luați locul. Sunt nesiguri și ambițioși și se vor asigura că vor distruge acea persoană care încearcă să le fure lumina reflectoarelor. Vor face tot ce pot pentru ca acea persoană să se simtă nesemnificativă și neimportantă.

FECIOARA

Fecioarelor le place să păstreze lucrurile reale și directe. Nu cred în jocurile minții sau în manipularea oamenilor doar pentru a-și face treaba. Dacă cineva i-a rănit, răspunsul va fi dur, promt și în față și va avea grijă să vă spună exact pentru ce plătiți, cât de mult ați rănit-o și supărat-o.

SĂGETĂTORII

Săgetătorii sunt drăguți, buni și simpli. Dar dacă simt că cineva a profitat de bunătatea lor, vor fi răutăcioși, nepoliticoși și reci cu acea persoană. Nu vor insulta direct sau ataca în mod deschis acea persoană, ci vor fi sarcastici, ignoranți și aroganți. Se vor asigura că acea persoană se va simți lăsată pe dinafară și singură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel