Zodiacul mincinoșilor: 4 zodii care mint cu nerușinare. Ferește-te de ele!

Deși minciuna are picioare scurte, este bine să știi cine te minte sau nu! Iată patru zodii care mint cu nerușinare. 

Taur

Nativii Taur se pricep foarte bine să mintă. Însă, atenție! Nu înseamnă că sunt necinstiți. Dacă sunt îndrăgostiți, nu vor spune niciodată o minciună. Un Taur minte atunci când nu vrea să-ți spună ceva, crede că poate rezolva o problemă singur, fără să te alarmeze și pe tine. 

Scorpion

Nativii Scorpion, la fel ca Taurii, mint cu un scop fie personal, fie profesional. De asemenea, tind să mintă din gelozie. Nu le place ca persoana iubită să stea de vorbă cu altcineva, așa că inventează scuze sau probleme. Însă, odată ce ajungi să cunoști un nativ Scorpion, vei vedea că poate fi și extrem de sincer. 

Balanță

Printre multe lucruri pe care Balanța știe să le echilibreze bine se numără adevărul și minciuna. Balanțele pot manipula foarte mult, dacă încearcă să obțină ceva. Balanțelor nu le place să fie corectate, așa că, în loc să accepte realitatea, preferă să răstălmăcească povestea, să o ungă cu minciuni și să ți-o prezinte. 

Capricorn

Capricornul va face orice pentru a-și atinge scopul, minciuna fiind una dintre căi. Fiind un semn de Pământ, Capricornul este lacom și pofticios. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel