ZODIACUL INFIDELILOR: Zodiile care înșală în neștire

Zodiacul infidelilor. Foto: Pixabay
ZODIACUL INFIDELILOR: Se pare că unele zodii sunt mai predispuse la a cădea pradă tentațiilor decât altele, iar o privire mai atentă asupra lor ne poate ajuta să înțelegem mai bine de ce. Iată Top 6 cele mai infidele zodii: 

ZODIACUL INFIDELILOR: Este tristul adevăr, dar oameni născuți în orice zodie își înșeală partenera/partenerul în fiecare zi. Nimeni nu este ferit de acestă experiență neplăcută. Desigur, fiecare are propria definiție a înșeltoriei și există aproximativ un milion de acțiuni diferite care pot intra în categoria infidelității.
Iată deci Top 6 zodii clasificate pornind de la cei mai infideli! 

1. Pești (19 februarie - 20 martie)

Poat fi șocant, dar semnul zodiacal cel mai probabil să înșele este Pești. În mod normal sensibili și super emoționali, ei nu pot abține să nu acționeze în funcție de cea mai mică schimbare de dispoziție. Dacă sunt supărați pe tine și pleacă noaptea, nu se știe ce se poate întâmpla. În același timp, Peștii nu te părăsesc nici când te înșală, nici chiar dacă sunt nemulțumiți sau nefericiți, din cauza fricii lor de a-și răni partenerul. Poate că adânc în interior speră să fie prinși.

2. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt foarte dependenți într-o relație, așa că, dacă nu îi vei acorda atenție non-stop, va găsi pe cineva care o face. Poate fi destul de indecis, așa că îi place să aibă opțiuni. Un Geamăn vrea totul și dacă unul sau doi parteneri nu-i pot oferi asta, va ieși să-l găsească pe al treilea.

3. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele flirtează din instinct, motiv pentru care mulți oameni ezită să intre în relații cu ei. Și poate au dreptate să ezite. Deși ați crede că flirtul se va opri odată ce Balanța se află într-o relație, nu se întâmplă așa. Și, deși este de obicei inofensiv, uneori merge prea departe.

4. Leu (23 iulie - 22 august)

Leul nu numai că este dramatic, dar trebuie să fie în permanență centrul atenției. Dacă nu îl tratezi ca pe un rege/regina și mai ales dacă simte că îl ignori, va face tot ce se poate pentru fi sigur că revine în centrul atenției. 

5. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul s-ar putea să nu înșele fizic, ci mai degrabă ar putea începe să flirteze sau să converseze cu cineva, în miezul nopți, ignorându-și partenerul / partenera. Și, deși nu este fizică manifestarea, unii consideră că aceasta este o infidelitate emoțională.

6. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul poate fi cel mai iubitor și mai angajat partener pe care l-ai avut vreodată și poate rămâne așa pentru totdeauna - atâta timp cât îi oferi fragoste în egală măsură sau chiar mai mult. În momentul în care află că i-ai fost infidel / infidelă chiar și în cel mai inovensiv mod posibil, i-ai pierdut loialitatea, iar Scorpionul se va răzbuna. Ai grijă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel