ZODIACUL DOCILILOR: 4 zodii care nu vor să fie șefi

Sunt câteva semne zodiacale cărora nu le place să de ordine.

Astrologii susțin că sunt patru zodii supuse și ascultătoare și nu le place să fie șefi. Nu sunt nesigure și se simt confortabil atunci când sunt dominate.

Cele patru zodii care nu vor să fie șefi:

Taur – le place când alții fac lucruri pentru ei, deoarece nu doresc stresul de a lua decizii și de a fi tras la răspundere pentru ei. Le place când alții se pot ocupa de detaliile mai fine ale lucrurilor.

Gemenii - sunt flexibili și adaptabili și sunt deschiși ideii ca alții oameni să ia decizii pentru ei. Devin anxioși când trebuie să preia conducerea.

Racii - sunt sentimentali, dulci și atenți. Nu le place să ia măsuri și inițiative și se simt bine când cealaltă persoană domină.

Balanță - le place să impresioneze oamenii. Nu au nicio îndoială în a-și admite pasivitatea și să se lase ghidați de  alți oameni, potrivit pinkvilla.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel