ZODIACUL CHINEZESC August - Septembrie 2021: ZODIILE care au parte de noroc și prosperitate și zodiile pedepsite de astre

În Zodiacul Chinezesc anul 2021 este al Bivoului de metal. Foto: Pixabay
ZODIACUL CHINEZESC: Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, astrologie chineză și feng-shui, dar și în numerologie, vine cu predicțiile lunii noi chinezești (august-septembrie 2021), pentru toate zodiile. Iată care sunt cele mai norocoase dintre toate: 

ZODIACUL CHINEZESC: „În perioada menționată, vom fi predispuși la energia de prosperitate, această energie poate aduce în general noroc în familie din punct de vedere al prosperității, luând totuși în seama energia de producere a energiei anuale de pierdere și în acest sector. Orice venit trebuie precaut privit cu atenție, este posibil să intre pe o parte bani și pe altă parte ușor să îi și pierdem. Maximă precauție unor zodii menționate mai jos”, spune Astrologul Nicoleta Ghiriș, conform Spectacola.ro.

Ea face câteva recomandări pentru toate zodiile care vor să țină la distanță problemele. 

„Recomandate culorile de foc, roșu, roz în centrul casei și al birourilor (ex: un covor, carpeta, element de design roșu), culori care vor amplifică energia pozitivă a prosperității și o vor atenua luna această pe cea negativă anuală de pierdere.

Energetic luna aparține zodiei Maimuță de foc și vom rămâne angrenați tot în sfera zonei de cuplu, atenție însă la predispoziția de distrugere a unor relații datorită modului în care comunicăm și expunem punctul nostru de vedere, iarăși o luna în care putem fi ușor păcăliți și atunci atenție la speculațiile financiare, care ușor pot duce către dispariția banilor ușor acumulați. Vom avea de asemenea tendințe de a controla tot și pe toți în jurul nostru” atrage atenția astrologul. 

Zodiile și energia ce îi vă guverna această luna dar și remediile necesare sunt:

Șobolan:  Energia de dragoste și învățătură este prezența în această perioada asupra voastră. Energia este ușor slăbită însă poate rezolva problemele, cu care vă confruntați. Luna această excelează în suport pentru voi, fiind aliata voastră, energia benefică din această lună, vă poate propulsa în a avea un salariu mai bun, a acumula noi cunoștințe, a vă reuși proiectele, a fi cu persoana mult dorită pe plan sentimental. O perioada bună în acest an, fiind luna în care și energia lunară fiind aliată, vă susține extrem de mult.

Iepure: Energia ce vă guvernează este energia ajutorului divin. Pentru voi o mare activare a acesteia o asigură orice amuletă reprezentativă a acestei energii. Veți primi suport nesperat din partea cuiva, care o să contribuie la ameliorarea sănătății voastre sau a celor dragi. Puteți întâlni oameni, care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin. Este o energie puternică în semnul vostru. Nativul Câine vă poate ajută mult, în această perioada, regăsindu-se poate și în doctorul la care apelați.

Cocoș: Energie de mare succes pentru voi luna aceasta, în anul acumulărilor pe zona prosperității. Luna această puteți fi avansați și să vă mărească salariul, să aveți un mare câștig de pe urmă descendetilor voștri (pot moșteni ceva, acumula multe venituri, să ii puneti sa joace la lotto). Perioadă foarte bună în a încerca să ieșiți învingători în demersurile, pe care le veți avea această perioada. Energia lunară vă conferă o mare susținere pentru idei de business de pus în practică, însă țineți aproape nativul Maimuță, pentru a beneficia numai de victorii în afaceri.

Care sunt zodiile pedepsite de astre, care vor avea ghinion și probleme medicale, aflați pe Spectacola.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel