Zodiacul cârcotașilor: Cele mai toxice ZODII, cu care nu trebuie să fiți prieteni! Vă otrăvesc viața
05 iul 2021, 09:07

Unele semne zodiacale sunt toxice și știu să manipuleze. 

Adesea, așa-zișii prieteni se dovedesc a fi cele mai toxice persoane din viața noastră, care încearcă să ne controleze după bunul lor plac. Credeți sau nu, unele zodii sunt stăpâni ai manipulării. Sunt cârcotași. Sunt geloși. Cel mai important, nu ne vor binele!

4 zodii sunt cele mai toxice semne zodiacale, cu care nu trebuie să fiți prieteni:

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

 

În mod obișnuit, oamenii sunt fani ai Berbecului. Totuși, nativul Berbec nu este cel mai bun prieten. A avea un prieten Berbec înseamnă că va trebui să fii cu băgare de seamă tot timpul. Berbecii sunt oameni super inflexibili. Nu se adaptează prea mult. Este posibil să-i enervezi foarte mult doar printr-o mică greșeală. A-i avea în preajmă este ca și cum ar trebui să mergi pe jăratic. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

 

Gemenii sunt duplicitari, ba știu să îngăduie anumite lucruri, ba se enervează ușor. Din cauza acestui comportament dual, este greu să ai încredere în ei. Acești oameni sunt foarte flexibili. Nu au nevoie de prea mult timp pentru a schimba tabăra. Dacă până mai ieri te susțineau și erau de partea ta, astăzi, se pot schimba la 180 de grade. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Despre Scorpion se știe că este un nativ răzbunător, gelos, introvertit, cu care este aproape imposibil să fii prieten. Este foarte greu de ghicit ce ascunde un nativ Scorpion. Un Scorpion este întotdeauna invidios. Chiar dacă este cel mai bun prieten al tău, nu-ți dorește binele. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

 

Alături de Scorpion, Vărsătorul este o zodie rece. Acești oameni tind să fie adesea fără sentimente. Devin brusc niște străini atunci când nu le îndeplinești scopul. În plus, un nativ Vărsător îți știe punctele slabe, așa că le folosește împotriva ta cu nonșalanță. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?