Zodiac CHINEZESC 15-21 noiembrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiacul chinezesc  FOTO: pixabay
Iata zodiacul chinezesc pentru 15-21 noiembrie 2021. Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Iată ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Marti se anunta o zi potrivita pentru negocieri si afaceri. Atentie la corespondenta de afaceri sa nu iti scape vreo greseala. Daca ai rugat pe altcineva sa se ocupe de aceasta sarcina, ar fi bine sa verifici inainte sa trimit cuiva ceva. Romantismul pluteste in aer. Nu programa pentru weekend rezolvarea unor treburi de la birou. Petrece mai mult timp cu partenerul.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Luni poate fi o zi perfecta pentru afaceri sau pentru amor. Depinde  pe care parte a vietii tale te concentrezi mai mult in aceasta perioada. Rezultatele se vor vedea mai tarziu si vor fi demne de lauda, indiferent ce ai ales. In weekend, fii atent sa nu exagerezi cu mancarea sau cu munca. Iti poti face singur rau.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

O saptamana buna, in care reusesti sa faci tot ce-ti propui, dar in care trebuie sa fii si foarte intelept si sa actionezi rapid. Mijlocul saptamanii poate fi ideal pentru negocieri si afaceri. Daca esti in cautarea unui loc de munca, ai toate sansele sa gasesti ceva potrivit pentru tine. Weekend-ul lasa-l pentru romantism. Ai putea gasi echilibrul si armonia alaturi de partener.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Marti este o zi perfecta pentru a te ocupa de afaceri. Atentie la oamenii care au tendina sa promita marea cu sarea, dar sa nu se tina ce cuvant. Nu cadea in plasa lor! Romantismul incepe sa pluteasca in aer de miercuri incolo. Daca ai probleme in cuplu, incearca sa le rezolvi cat mai repede posibil.

Citește continuarea pe Realitatea și află detalii pentru celelalte zodii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel