ZODIAC: 4 zodii obsedate de bijuterii

Bijuterie   FOTO: pixabay
ZODIAC: 4 zodii obsedate de bijuterii. Dacă unora le plac lucrurile cât mai simple și refuză să folosească accesorii la ținutele lor, altora le plac până la obsesie bijuteriile.

ZODIAC: 4 zodii obsedate de bijuterii. Unii oamnei nu s epot opri din cumpărat bijuterii, coliere, cercei sau inele în timp ce alții niic nu se ating de ele. Care sunt cele patru zodii care adoră bijuteriile:

Taur - iubesc toate lucrurile scumpe și șic. Pentru ei, tot ceea ce strălucește este cu siguranță aur! Sunt un mare fan al bijuteriilor cu aer elegant și aspect sofisticat. Adoră piesele de bijuterii care sunt elegante și stilate.

Leu - Leii iubesc atenția. Le place să fie în lumina reflectoarelor și ca să atragă atenția oamenilor adoră să poarte bijuterii zgomotoase și neapărat strălucitoare. Le plac bijuteriile pentru că pot avea cu ușurință un impact cu ele și pot face o declarație.

Fecioară - Pentru Fecioarele perfecționiste, a se îmbrăca este totul despre a arăta prezentabil, drăguț și frumos. Astfel, accesorizarea ținutei cu genul potrivit de bijuterii este foarte importantă pentru ei. Le plac bijuteriile șic și în ton cu modă.

Săgetător - Spre deosebire de ce se știe despre ei, Săgetătorilor le place să se îmbrace. Le place să petreacă ore întregi asortând cu atenție fiecare aspect al ținutei lor. Când vine vorba de bijuterii, le plac piesele fără probleme, care sunt clasice și nu se demodează niciodată, arată pinkvilla.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel